Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łasiczka5

Samopalacz

Polecane posty

Gość łasiczka5

Samopalacz jaki najlepszy? doradzcie coś bo miewiem jaki kupić , skóre mam raczej jasną.

Gość łasiczka5
DZięki może ktoś jeszcze doda opinię!!

Gość pomidorowa
ja mam j&j - i już nigdy nie kupię...dostałam uczulenia

ja mam samoopalacz garniera w sprayu i jak sie przyłoże do porządnego rozprowadzenia to nie mam zacieków tylko ładny kolorek :) troszke mi wysusza skóre i śmierdzie ale da rade wytrzymac :) tyle samo plusów co minusów :) ogólnie go lubie i chyba poki co nie przerzuce sie na balsamy brązujące...

Gość pomidorowa
do Stonogi-balsamy brązujące też niestety nie pachną. J&j - cuchnie jak skarpety, fujj

ja polecam samoopalacz w żelu kolastyny ze złotymi drobinkami:) \\używam go właśnie teraz latem bo nie chce mieć bladej bużki przy opalonym ciele :) jest bardzo dobry , najlepszy jaki miałam . mam go już 2 lata i pewnie starczy na kolejne 2 jest bardzo wydajny. Daje śliczny brązowy a nier pomaranczowy odcien, nie śmierdzi tak bardzo jak pozostałe, wchłania się nie pozostawiając błyszczenia , nie zostawia smug i ładnie schodzi . polecam:)

do pomidorowej :) wiesz jak to jest z tytm smrodem jednym przeszkadza inni lubią :D:D:D ja juz sie nawet przyzwyczaiłam do tego \"zapachu\" samoopalacza i jak czytam na innych topikach to jedne chwala balsamy braz. ze pachna bosko inne marudza ze smierdzi bardzo. Ja ewentualnie bym zamienila ten samoopalacz na balsam bo mi wysusza skore ale poniewaz nie uzywam go codziennie i w wolne dni samruje ciałko balsamem nawilzaj to jest mi tak dobrze :)