Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na tym świecie

Prawdziwa kobieta powinna

Polecane posty

Gość Na tym świecie

Prawdziwa kobieta powinna: - mieć duże piersi - mieć jędrną dupę - mieć długie nogi - być blondynką - być swobodną w łóżku - być zawsze uśmiechnięta - z czułością wypowiadać twoje imie - umieć dobrze gotować - nie marudzić ... poza tym z dziewczynami się chodzi, a nie rozmawia.

Gość ni chuja
rzekłeś :P

Bo on nic nie wie o prawdziwych kobietach......i chyba nigdy się nie dowie.....

Gość THelumyz
Prawdziwa kobieta śika pod wiaterek

Gość gfdgdfg
i powinnna codziennie robic obciag z polykiem

Gość THelumyz
Prawdziwa kobieta to taka która spermę połyka i pierdzi pod kołderka, ogląda mecze i pali papierosy, nie boi się pierdnąć, i innych gaf. Lubi spoconych samców i lubi chodzić nago po mieszkaniu.

Gość THelumyz
Nieprawdziwa kobieta to kobieta n a KAFETERIII

to ja nie jestem prawdziwa. Nie palę papierosów :D :P

\" prawdziwa kobieta powinna byc dama w salonie, kucharką w kuchni i dziwka w sypialni\" o ile sie nie myle tak okreslił prawdziwa kobiete Rossou, a ja sie z nim zgadzam

Musze was rozczarowac, kochani: prawdziwa Kobieta nie zna slowa \"powinna\". To inni powinni :P Ona zas robi, wyglada, i zachowuje sie jak chce :)

Gość ja pije kranówe
szczera prawda!!!

\"Prawdziwa kobieta\" nie musi nikomu nic udowadniać.... :)

ha,ha,ha,ha o pannie z pod latarni tez powiesz prawdziwa kobieta? albo o kobiecia z dworca kolejowego? nie chce nikogo obrazac, to samo tyczy sie facetów, ale stwierdzenie ze prawdziwa kobieta zachowuje sie jak chce jest smieszne(: pozdrawiam

Przeciez mowa byla o PRAWDZIWEJ kobiecie, nie o taniej imitacji :O

Gość gość
A ja myslalam, ze prawdziwa kobieta ma cipke i cycki, podczas gdy nie prawdziwa ma pisiorka, jak Miriam na przyklad:o

prawdziwa kobieta powinna kochac swojego mena i to wystarczy jak dla mnie:)

Gość gość
a ja:- mieć srednie piersi- mieć srednio jędrną dupę- mieć srednio dlugie nogi- być brunetka- uwazac seks za przereklamowany- być zawsze uśmiechnięta z wielkimi zebami na wierzchu- z czułością wypowiadać Jego imie- nie znosic gotowac i sprzatac tez- marudzić caly czasDo tego pierdziec, bekac, palic papierosy, pic do nieprzytomnosci, lubic sobie bluzgnac w nerwach, miec IQ 128 czego nie widac, miec upor maniaka i mase innych przywar, a On mnie kocha:)I ja mysle, ze jestem prawdziwa kobieta, Twoja generalizacja mnie powalila.

Coz, mnie nic nie powala tak jak prostactwo. Pozdrowienia dla tych prawdziwie prawdziwych i tych, ktore sie za takowych uwazaja 🖐️

prawdziwa kobieta powinna -miec długie nogi -zadbane stópki -pachniec -miec długie włosy -kształtne piersi -jedrny tyłek -lubic seks i traktowac go jako radosną zabawe bez zachamowań :classic_cool: -miec pragnienie załozenia rodziny w wieku nie póxniej niz 30 lat -kochac swojego mezczyzne -nie puszczać sie na boki tyle;)

Gość gość
Kafe, z tym prostactwem to bylo odnosnie moich piardow i bekow?:D

Gość zboczeniec indywidualista
Drogie Panie, prawdziwą kobietą się bywa! La donna mobile ... la la laaa .... :)

Gość Kasika zzz
JA mieć -mieć małe piersi - mieć średnio jędrną dupę - mieć długie nogi - być ciemna blondynką - dopiero zaczynam swoje życie seksualne ale chyba nie jest naj gorzej.. - być zawsze uśmiechnięta czyba że płacze - z czułością wypowiadam imie mojego Skarba - umieć dobrze gotować - nie marudzić, a która nie marudzi jak idzie w deszczu po lesie??:P -ładnie pachne -mieć srednio długie włosy -kocham swojego faceta -jestem wierna -i pragne załozyc rodzine do 25 roku zycia :)) I uważam sie za prawdziwą kobiete to źle??

Gość Kasika zzz
No i po za tym lubie obejrzeć sobie czaem meczyk, wypic piwko, beknac itp. jak każdy czlowiek