Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obietkywna chyba jestem

Musze Was - opieprzyc! Sprostowanie

Polecane posty

Gość inna żonainna mama
Dobrze,że z ciebie laska :D:D:D 151cm wzrostu!!!!

Gość inna żonainna mama
Ja też sie zmywam,bo z tym dzieciakiem niewyrośnietym nie ma dyskusji. Zegnam

zresztą czego się spodziewać po topiku w którym w temacie już ktoś OPIEPRZA?

Gość Wspolczujaca...
No a ja wspolczuje wszystkim waszym dzieciakom - no wy matki wzor cnot i dobrego wychowania. Ale z Was nerwusy!!!!!! Jak latwo was wyprowadzic z rownowagi anonimowymi postami roznych nudzacych sie osob, to co dopiero wyprawiacie jak zdenerwuje Was wlasne dziecko??????? Troszke pohamujcie, troche wiecej opanowania jak na matki przystalo. Moja kolezanka byla szczupla dziewczyna, ale taka "ubita" w sobie. Ma obecnie 3 malych dzieci i bedac w ciazy z kazdym z nich nie przytyla duzo - ot tylko doszla waga dziecka, lozysko, wody itd. A po tych wszystkich ciazach to zostala z niej szczapka, nie ma wywalonego brzucha. A nie cwiczyla, nie stosowala specjalnej diety ani nie smarowala sie roznymi mazidlami. Moze znaczenie ma wiek i tryb zycia? Bo Ona pierwsze urodzila majac 22 lata, drugie 24, a trzecie 26? Z natury jest taka, ze nie usiedzi w jednym miejscu, duzo chodzi i spaceruje. Przy trojce dzieci nie ma tez czasu na obijanie sie. Moze to rozwiazanie zagadki? Wiek, geny, natura?

no współczująca! ładnie, że poważnie potraktowałaś sprawę. zresztą myślę że wiele kobiet które teraz mają koło 50 i nie wiedzialy o rewelacjach medyczno - fitnessowych kiedy były w ciaży swoja dzisiejszą sylwetkę zawdzięcza właśnie genom i trybowi życia a nie samej ciąży, choćby tych ciąż nawet 5 było.

Gość topik padł
bo autorka poszła na basen z kolezankami z gimnazjum:D:D:D

orany.. co za plaga w zakładaniu zapalnych tematów i dolewaniu oliwy do ognia. Mam wrażenie, ze robi to jedna i ta sama osoba :( A dziewczyny tu nerwy tracą przez takie oszołomy.. Kobiety.. każdy bierze odpowiedzialność za swoje tycie, chudnięcie i nadprogramowe kilogramy. Za wystajace brzuszki spod koszulek też. Opanujcie się...

Gość jestescie niezle jebniete
co wy chcecie od tej autorki? pogielo was zupelnie chyba a inna zona to niedlugo w samozachwyt wpadnie- zaklamana suka- az strach pomyslec jak dzieci taki sukowaty matol wychowa:P H I P O K R Y T K A(I) !

Gość Mam takie przeczucie
ze autorka tego topiku jest Alicja Delicja.Zniknela z pierwszego topiku i zalozyla drugi.

Gość dlaczego nikt
nikt nie skasuje tej gówniary po IP????

Gość wiecie co to kaczyzm
cos nie podoba sie 1/3 .. osobnikom przekonanym o swojej racji.. i nalezy sie tego pozbyc tolerancji ludzie!:P kaczorowi nie podoba sie co pisza w gazetach- zamknac redakcje!!!!! ha ha ha