Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dr Freud

Instytut kafeteryjnej psychoanalizy

Polecane posty

Od dnia dzisiejszego odbywać się tu będzie zbiorowa superwizja analityczna pod patronatem ducha psychoANALizy. Wszyscy chętni, wszyscy znerwicowani, wszyscy, którzy mają problem z określeniem swej tożsamości (czyli 99% populacji kafeterii) będą fachowo zanalizowani, a na początku bolsene fakty ich uzdrowią! Niech żyje higiena zdrowia psychicznego!

Zaznaczam, że działam jako jednoosobowa organizacja non-profit, wizyty są więc bezpłatne. Największym wynagrodzeniem będzie dla mnie neutralizacja Waszych kompleksów.

Lauren, wszyscy macie obsesję na punkcie Czcigodnego MRK-, który mam nadzieję pojawi się także na jakiejś sesji. Myślę, że mogę mu pomóc.

Odczuwasz gniew w stosunku do swego terapeuty, czyli mnie, Carrie? Klasyczna teoria przeniesienia, zupełnie normalna sprawa. Widzisz we mnie ojca, boisz się odrzucenia i pragniesz jak najdłużej przebywać w mym statecznym towarzystwie, które zapewnia ci niezbędne dla komfortu psychicznego poczucie bezpieczeństwa. Musimy to zanalizować.

Wstręt do owłosienia intymnego to nic innego jak strach przed dosrosłością, argentyński kaktusie. (Hmm..... Cóż za intrygujący psychologicznie nick :classic_cool:). Pragniesz pozostać dzieckiem i wypierasz ze świadomości istnienie sfery seksualnej.

Orlico, uzależnienie to typowa kompensacja pewnych braków emocjonalnych. Zastanów się czego Ci w życiu najbardziej brakuje. Amantko, pacjenci wysuwający w stosunku do mnie jawną postawę roszczeniową, będą ignorowani.

Nie podoba mi sie ta teoria. Mój ojciec nie zapewniał mi niczego, więc raczej nie szukam go w innych osobach :O Chce wyjśc z fazy analnej i znakeźc sie w fallicznej. Jak to zrobić?

Carrie, złota moja! Na tym właśnie polega mechanizm kompensacji, lecz za wcześnie by o tym mówić, nie jesteś na to jeszcze gotowa. Dlaczego tak bardzo zależy Ci na osiągnięciu fazy fallicznej? Przemawia przez Ciebie feministyczna desperacja jak mniemam! Pijawko, dzieci nie są zwyczajnie złośliwe, one są złe :classic_cool:

Gość kociamber
boje sie pisac pod czarnym nikiem bo zbyt dobrze analizujesz , obawiam sie ze wówczas wyszłaby cała prawda na jaw :O

Amantko, niestety musisz zweryfikować swe pojęcie na temat zdrowia psychicznego. W ciągu kilkudziesięciu lat badań zanalizowałem kilka tysięcy jednostek i żadna z nich nie była pozbawiona neurotyczności w jakimś stopniu blokującej jej rozwój emocjonalny. Ja sam poddałem się psychoanalizie i wynikało z niej, że jestem bardzo neurotyczny. Jednak, jak zawsze powtarzam: prawda nas uzdrowi!

Kociambrze, kiedy nastanie pora, przyjdź do mego gabinetu. wyzbądź się lęku przed kastracją!

Jeśli bym w Tobie znalazła mojego ojca to bym Cie zostawiła :P Nie podoba mi sie ta teoria, zmień ją . Za to Ci płacę :P Chce przejsc do fazy fallicznej bo nie chce mieć 🌻

Gość kociamber
zabolało to szczególnie o tej kastracji :O miaułłłłłłłłł

Jak już wspominałem, działam z chęci niesienia ludzkości pomocy i wsparcia duchowego. Carrie wypiera teorię, ponieważ jest ona prawdziwa, a ona sama nie jest jeszcze przygotowana do przyjęcia jej w sferze świadomości. Klasyczna teoria wyparcia 😴 W osiagnięciu upragnionej przez Ciebie fazy fallicznej pomaga oczywiście regularna masturbarcja. Następnie pojawi się lęk przed kastracją, który zazwyczaj uosabia farbowanie przez kobietę włosów na jakiś prowokacyjny kolor, po czym przyjdzie czas na wyciszenie emocji. Amantko, polecam liczne lektury mego autorstwa, które zmuszą Cię do autorefleksji. Wtedy będziemy mogli zacząć współpracę. Kociambrze, jesli boli, to znaczy, że dotarliśmy do sedna problemu!

Gość klocus ale nudzisz
:O

Bardzo Was proszę moi mili, o nieidentyfikowanie mnie z działalnością SWF.

Amantko, każda szanująca się biblioteka zawiera przynajmniej kilka mych wybitnych dzieł, więc zapraszam do najbliższego przybytku czytelniczego.

Andrzej S. przebywa od dwóch lat w warszawskim areszcie śledczym. Poza tym, Andrzej S. nie jest psychoanaliotykiem, tylko pedofilskim ścierwem. Poniosło mnie 😴 Amantko, Twa jawnie prowokacyjna postawa, która ma mnie sprowokować do konfrontacji z Tobą, świadczy o poważnych problemach emocjonalnych. Pozdrowienia dla C.O. 🖐️