Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dr Freud

Instytut kafeteryjnej psychoanalizy

Polecane posty

Mister, klasyczny mechanizm wyparcia😭 Kurestwem sobie możesz wytłumaczyć nawet teorię Wielkiego Wybuchu😴 A zależy Ci na niej chociaż, aaaaaj?

Gość mid
to dla mnie dość istotne, powiedz: tak lub nie i po sprawie

Gość mid
w związku z tym jeszcze jedno pytanie, kl otz. Te kupy w linkach należały do Ciebie? :)

To skończ Mister z jebankiem, innego sposobu nie widzę. A kobietę nie godzi się potępiać😴A może ona do Ciebie uczuciowo usposobiona, aaaaj?

Gość mid
kl otz nie odpowiedziałeś

Gość mid
A więc Master?

Gość rumiany Boluś
ale sie porobiło

Gość mid
można było dosłowniej, cóż gratuluję doskonałej regularnej pracy jelita

Gość mid
Ale cóż za niespotykane hobby, fotografowanie kup. Fetysz?

Gość mid
ja mam toilet futbolowy, w sam raz cos dla Mastera 🖐️

No więc widzisz Freudzie. Akcja budzi reakcje. Cos jednak jest w Twoich wypowiedziach co drazni i prowokuje do głupkowatej agresji. Moze przerost formy nad trescią? Po co zalozyłes ten topic? Śmiem zaryzykowac hipotezę, ze załatwiasz jednak interes własny.Zastanów sie nad tym.

Gość mid
hahaha, nie zapomnij się dokładnie wypróżnić przed wyjściem :)

Aaaaaaaj, ci neurotycy😴 To tylko ludzie, choć vipy to jednak ludzie, mają słabości, obsesje, perwersje i całą mase kompleksów😴 A agresja bierze sie oczywiście z impotencji:classic_cool:

W pewnego typu relacjach agresja daje znać wyraźniej i zalezy to od wszystkich, którzy biora udzial w tej relacji. Masz odwage zobaczyc czym prowokujesz?

OOOO A ja sadzę jednak, z cos innego, ale nie bedę się uzewnętrzniac. Nie zeby Cie to interesowalo.

Westaleczko, Ty się nie zabawiaj w psychoanalizowanie samego Freuda, ja jestem zbyt p[ogmatwany by mnie zrozumiano😴 Ja swoja epoke wyprzedzam, ja mity obalam, ja jestem niezrozumiany ale to daje mi siłe. Ajjjjjj😴

Gość prosze rozpaczyc to
Witajcie,,,jak zwykle jestem zapracowana,,,ale daje jeszcze rade dycham jeszcze a obowiazkow przybywa,,ale staram sie nadazac sama chcialam to mam a co do mieszkania to moze odkupimy to co je wynajmujemy..troche krzyczy za nie,,bo ponad sto tysiecy,,ale moze cos spusci z ceny,,wkoncu zanmy sie tyle lat lubie ta lokalizacje same centrum miasta do prac urzedow blisko,,wszedzie blisko znam sasiadow Panie Panow ze sklepu,,trudno by mi bylo..dietkowo lightowo,,nie folguje sobie,,bo przy takim upale,,to samobojstwo,,sama mysl o jedzeniu,,jem owoce jogurty od moja dieta,,teraz @..pozniej wturam sie na wage jak sie skonczy, Wiecie co,,hmmm,,,coraz czesciej mnie zaczepiaja chlopacy,,tacy na serio bardzo fajni(pisze o wygladzie) mam wyrzuty ze mnie to cieszy,,,bo wkoncu kogos juz mam od 4 lat i 3 dni sa poproscu sliczni,ale wiem ze nie spojzeliby na mnie 30 kg temu..no chyba zeby sie nadziwic ze ktos moze TAK wygladac,,,mysle sobie halooo to ja ta sama Gosia,,tylko ze ciut lzejsza,,,czemu wtedy sie nie interesowaliscie nie zaczepialiscie,,a za chwile chyba bieze gore proznosc bo mnie to cieszy echhh glupia jestem............................. urodzinki sie udaly pilam tylko szampana,i sie chyba zaprawilam lekko,,a co tam raz w zyciu konczy sie 23 lata,, za rok juz 24 Dziekuje Wam ze pamietalyscie SIsSi,,,,,Jenii.....ChybaTy...Foczko,,,annaise dziekuje buziakiiiiiiiiiiiiiii wielkieee SIssI ech co tam serce wielkie,,,serce wielkie bym miala gdybym go wyleczyla do konca,,dzisaj poszlismy sobie na krotki spacerek po okolicy,,obsiusial wszystko co sie dalo,,dumna jestem z niego,, Pan Kot chyba byl tylko ciut zazdrosny,,musze im poswiecic wiecej uwagi,,,bo ost zaniedbalam moich chlopakow,, Mam nadzieje ze dobrze sie bawisz na urlopie,,buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wielgachne!!!!!!! ChybaTY --ćwikielko hehe juz gadalysmy na gg,,ba nawet gadalysmy przez tel,,dziekuje ze sie zgodzilas heheeh ultradzwieku,,,a co do przeprowadzki ma nadziej ze unikne tego co do ciuchow,,dzisaj dokupilam jeszcze kilka bubli,,torebke i jeszce jedne buty,,czasem mam wrazenie ze ja naprade nie szanuje pieniadza,,mi dac w reke 10 tys,,za za 2 godz bym wrocila splukana,,hehe lubie wydawac pieniadze,,a zreszta wydaje swoje,,nie mamy nie taty,,,wiec,,mam czyste sumienie,,ze np jutro na nogi moge ubrac wlasna krwawice Dziekuje za litanie,,amen wiem ze dzisaj jestes smutna...i mi tez sie przykro robi ze cierpisz,, buziakiiiiiiiiiiiiiiiii Jenii co ja robilam z ekspresem,,hehe jakos zaczol tak warkotac...i pianki nie robil,,,wiec postanowilam sie nachylic i sprawdzic co jest grane..i znajac zycie i moje szczescie ,,,musial akurat w tym momencie wybuchnac,,hehe...poleciala kawa na okolo 6 metrow,,fajnie na scianie to wygladalo hehehe,,widac bylo jej ped,,,zaczelam sie smiac,,klijenci i szefowa mysleli ze ja placze,,a ja sie smiac,,przyczyna tego,,hmm to ze jakas inteligentna osoba(chyba to ja;) ) musiala wlaczyc pare cisnieniowa no i poszloo dalej samo ,,my to chyba sie laczymy telepatycznie,,,hehe nawet pechowe dni nam tak samo przypadaja,,,jej pieknie schudlas,,,oby tak dalej slonko-naprawde dumna jestem z Ciebie buziaaaaaaaaki Foczko wszystkiego o czym marze,,,hehe i takie zdj no dzieki buziolekalergolek annasie hehe z Twojej listy chyba bym najbardziej chciala to z tecza buzka!!! Dziewczynyyyyyyyyyyy buziakiiiiiii..

Co za haos, co za konstrukcja psychotyczna.Autorka mocno rozchwiana emocjonalnie, potrzebuje wsparcia, ma tendencje do depresji oraz kompleky jak chaliera. Brak mi tu wyzwania, takie zwykłe to to😴

Gość prosze rozpaczyc to
trafne,przyznaje racje Szanownemu Dr.Freudowi

Może nadszedł czas, by Instytut wznowił działalność? Panie dokorze Frojdzie....

Gość koc
Dr Freud---- a jakie masz referencje i doświadczenie ?

Gość
taaa doswiadczenie to on ma. prosto z wlasnego lajfu :P