Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolmar

sms

Polecane posty

znacie może jakieś fajne sexowne sms które można wysłać facetowi ?

Rano chce Cie czuc w sobie, chce Cie muskac ustami i do buzi wziac, czuc jak goraco wplywasz mi do srodka! Nie ma nic lepszego! Tak to musi byc ....... KAWA

myslałma raczej o czymś mniej perwesyjnym Ale dzięki

Mam nadzieje, ze bedziesz o mnie myslal cala noc... Bo ja nie dam Ci spokoju! Do rana bede Ci przypominac o sobie... TWOJA LEWA DOLNA SZOSTKA Nie jem sniadania, bo mysle o Tobie. Nie jem obiadu, bo mysle o Tobie. Nie jem kolacji, bo mysle o Tobie. Nie moge spac bo JESTEM GLODNY. Sex jest jak RED BULL - dodaje skrzydeł! Sex jest jak MILKA daj się skusić! Sex jest jak MARS - krzepi! Sex jest jak SNICKERS - na co czekasz!!! Zanim usniesz trochę mnie pomacaj... To biale co wyleci wez do buzi tak zebys poczula na wszystkich zabkach... Bedzie Ci dobrze... Juz nie moge sie Ciebie doczekac!!! TWOJA PASTA COLGATE TY jeden wiesz gdzie mam otwor. Marze o TWOIM grubym palcu. Gdy sie we mnie poruszasz robie sie wilgotna. Mowisz, ze zadna nie pachnie tak jak ja - TWOJA SKARPETA

to jest perwersyjne? O_O Lo matko!!! To smieszne jest. Takie w ramach zartu Ja juz chyba jestem calkiem zepsuta w takim razie :P