Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najedownia

O tych co są na NIEEEEEEE

Polecane posty

Gość najedownia

Temat: zaraz będe mieć trzydziestkę - nie chcę mieć dzieci, czy jestem ... [06.07] 12:20 antymama nienormalana, niedojrzała, egoistyczna??? Mało tego wydaje mi się że w ogóle nie chcę mieć, nigdy. Mój mąż (póki co przynajmniej) też nie odczuwa potrzeby posiadania potomka. Ale wszyscy w koło uważają, ze już najwyższy czas...bo mamy wykształcenie, mieszkanie, pracę itp.itd. A ja zwyczajnie nie myślę o dzieciach, lubię swoje życie poza tym bałabym sie że stracę pracę, mieszkanie mamy na kredyt, a w razie potrzeby nie ma nikogo kto mógłby pomóc przy maluszku. [06.07] 12:23 antymamo kochana się nie przejmuj, ja ci radzę nie czujesz potrzeby, to sie nie zmuszaj, nikt nie ma przeciez obowiazku miec dzieci, bo znajomi mowia, ze czas. olej ich i ciesz sie zyciem, a pora na dzieci przyjdzie pozniej - a nawet jesli nie, to wasza decyzja, wasz wybor i nikomu nic do tego ps - dla ciekawych: uwielbiam dzieci i chce je miec, ale dopiero ok 34-35 roku zycia [06.07] 12:24 antymama dzięki za słowa otuchy [06.07] 12:25 antymamo kochana proszę uprzejmie [06.07] 12:49 misiu pysiu ja nie chce miec w ogole dzieci i moj partner jak na razie tez nie, ja mam 31 lat, a on 32. jest to moj swiadomy wybor i moga sobie ludzie gadac co chca, a ja na razie nie zamierzam zdania zmienic!!! [06.07] 12:51 vickyyy Dobiegam 30-stki i nie czuję, ani nie sądzę, żeby kiedykolwiek obudził się we mnie instynkt macierzyński. Widzisz, nie jesteś sama Gorzej, jak mnie partner zacznie dusić o dzidzie... Zaczyna coś pobąkiwać, że chciałby mieć dwoje dzieci, a mnie dreszcze przechodzą Antymamo - zazdroszczę Ci, że się z partnerem tak dobraliście... [06.07] 13:07 antymama no i natychmiast mi lepiej, a myślałm że to tylko ja tak mam Jesteście Kochane , dzieki [06.07] 13:19 Antonika Ja mam 29 lat i nawet nie myslę o zwiazku na stale. Zbyt lubię podróże, zakupy i samotnosć. Dojrzałam do myśli, ze jestem singlem z wyboru. A o dzieciach to juz nie ma mowy. Poobserwuj niektóre przypadki - nie masz nic z życia bo sie zaharowujesz, zęby dac bachorowi wszystko co mozesz - sama odejmiesz od ust i jemu dasz. A taki dzieciak póżniej nie szczedzi przykrych słó i gestów i domaga sie tylko kasy i kasy. Nawet z Twojej emerytury. Mam przykłąd w mojej rodzinie. Ja nei chcę mieć dzieci... [06.07] 13:21 matnia ja tez nie chcę mieć dzieci, problem w tym że mój mąż tak i przykro mi ze unieszczęśliwiam w ten sposób, ale on wiedział że ja nie chce jeszcze zanim sie pobralismy. Doprawdy trudna sytuacja, bo bardzo sie kochamy i rozumiemy, ale to jedno jest dla mnie nie do przejścia.Ja poprostu nie chcę mieć dzieci i całe szczęście że jest kilka innych które tez nie czują tej potrzeby. Powiedzcie mi czy on się z tym pogodzi obawiam się że zmarnuje mu zycie. Wiem że mnie nie opusci bo szczerze mówiąc nie chce o tym słyszeć. Nie wiem jednak jak mu pomóc. Dla mnie posiadanie dziecka jest nie do pomyslenia. Nie wiem czemu tak jest domyslam się, jakos to sobie tumaczę, ale co mam zrobić z mężem? [06.07] 14:43 NiebieskiMotylek ja nie chce, bo on nie chce ze mna dzieci. No i ex A. tez nienawidzi moich nienarodoznych dzieci. zrobie jej uprzejmosc i ich nie bede miec [06.07] 14:54 tez tak mam ja tez nie chce, jak widze czasem rozwydrzone dzieciaki to mna trzesie. Do tego jestem po medycynie, mowie Wam.jak sie czlowiek troche o tym pouczy to tylko ciarki po plecach przechodza..ciaza niby fizjologia a tyle szkod wyrzadza ze szkoda gadac. moglabym sie zastanowic gdybym nie musial rodzic, ale ten argument przechylil szale na strone z NIE. jak sobie przypomne te kobiety rodzace, ten bol, ciecia, powiklania..ech odechciewa mi sie i juz [06.07] 14:55 tez tak mam najgorsze jest to ze moj chlopak zawsze chcial miec 5..a teraz to probuje mnie przekonac chociaz do jednego...podziwiam kobiety ktore kiedys rodzily po 16...dobrze ze czasy sie zmienily

Gość czarnao
a kogo to obchodzi????:::::::)