Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty

Co lepsze - Zineryt czy Skinoren żel?

Polecane posty

Gość dotty

Mam tłustą cerę naczynkową (może nie taką typową, ale jednak), zaskórniki, nierówną powierzchnię skóry, jakieś grudki, czasami coś większego :( Mimo tego moja skóra jest dość wrażliwa i błyszczy się niemiłosiernie :O Co robić? :(

Gość dotty
:(:(:(

Gość lulu lali
po zinerycie chyba troche zaczyna sie bardziej blyszczec bo wysusza ale skinorenu nie stozowalam

Gość dotty
Dzięki za odp. No to Zineryt odpada :( Już nie wiem co mam robić :(

Gość dotty
A czy Zineryt Ci w ogóle pomógł? I czy nie podrażnia?

Gość lulu lali
no zineryt pomigl mi bardzo. mysle ze spokoj z tadzikiem mozna miec ptrzez dobrych pare miesiecy.tyle tylko ze skora sie uodparnia i po tem juz nie pomaga, wiem to na przykladzie mojej kolezanki:(

Gość Ania_We
Dziewczyny, mam do odsprzedania ZINERYT, data ważności jest do 05-2010. Jest to proszek i rozpuszczalnik do sporządzenia roztworu do użytku zewnętrznego. W trakcie stosowania pierwszego opakowania dermatolog przepisal mi drugie. Na szczescie nie bylo juz koniecznosci zaczynac nastepnego wiec to stoi nie rozpakowane. Jesli ktoras z Was potrzebuje to z checia odsprzedam. Kupilam za 46.10 zl (cena jest na opakowaniu) a odsprzedam za 30 zl. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na ani_w MALPA o2.pl Pozdrawiam ANia

Gość minkaaa
skinoren zel