Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porąbany świat PPPP

Wszystkie paniusie ja przeczytaly

Polecane posty

Gość Porąbany świat PPPP

ze D&G light blue uzywa cichopkowa to zaczely tez! co za lipa,myla wszystkie ze jak poiwedz ze uzywaja to beda lepsze. Klamsto i obluda

Gość Porąbany świat PPPP
ale taka prawda. Śmierdzi toto a po jakims czasie wcale nie czuc ale nie,trzeba zaszpanowac

e tam, nie kazdej sie podoba light blue, ja preferuje ciezkie zapachy, np. Bruna Bananni, Naomi Campbell, ale tez mexx

Gość kobietaaaaa
ja używałam tego zapachu zanim to ścierwo - cichychłopek jeszcze dosięgało do półki z perfumami więc mi tu nie piernicz. a cichopek i tak wali potem bo ma duże cycki i się poci jak świnia

Gość Porąbany świat PPPP
ale zwroc uwage.Kazda tylko light blue. dawniej to byly Vhanel coco albo flower by kenzo a teraz d&g. Nie maja własnego zdania tylko uzywaja tego co wszyscy.pozdrawiam

Gość Porąbany świat PPPP
chanel mialo byc

Gość Porąbany świat PPPP
kobietaaaa finezja to ty nie grzeszysz

Gość Geek
Sratatata. Ja ani nie przeczytalam, ani nie wiedzialam, ze Cichopek ich uzywa, ani nie uzywam D&G, bo mi sie nie podoba. I nie lubie pachniec jak wszyscy.

Gość Porąbany świat PPPP
nie mowie o tych ktore uzywaly wczesniej. mowie o tych mlodych siksach(nie mam na mysli nastolatek) ktore nie maja wlasnego gustu i maja glugie tipsy i dzike blond wlosy i myslia ze sa cool

Gość gdzie pisało o tym że Cichopek
używa Light Blue???

Gość Porąbany świat PPPP
jak to gdzie? na kilku forach tu juz widzialam

Do porąbany świat PPPPPP. Jezu babo daj już spokój tej Cichopek, co ty się tak interesujesz jakich perfum ona używa? Ona ma dostęp do tych samych sklepów co każda z nas, jest normalną kobietą i może po prostu spodobał jej się ten zapach, tak jak spodobał się mojej mamie która ma 45 lat i koleżance która ma 25 ! Uważasz, że jak ktoś kupi te perfumy to się chce do niej upodobnić? Wiesz, może najlepiej sie nie perfumować i pachnieć swoim naturalnym zapachem, bo takiego nikt nie odgapi? Jestem może przed menstruacją? Czy przechodzisz okres buntu? ehehehehehhe