Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldona22

Smak Spermy ????? prosze o pomoc dziewczyny

Polecane posty

Gość Aldona22

Hejka, mam pytanie dziewczyny powiedzcie mi jak smakuje sperma tak w przybliżeniu. Pytam sie bo od jakiegos czasu moj chlopak namawia mnie do seksu oralnego ale ja nie wiem jaki smak ma sperma. wiem ze roznimeszczyzni maj rozne smaki spermy i podobno o zalezy od tego co jedza ale jak to naprawde jest ??

Gość u palaczy jest okropna
:O:O:O

Gość to takie niepozorne coś
po środku..............klik.......temat..............klik.................o ku***wa!!!! już mam!!!! :-D:-P Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje

Gość Słonawa
mój partner bardzo lubi pikantne, ostre potrawy. Przez to jego sperma była zawsze taka lekko ostra. Namówiłam go żeby na jakiś czas ograniczył przyprawy a zaczął jeść ananasy i teraz jego sperma ma dobry smak... no i zawsze jest lekko słonawa. :) To nic strasznego seks oralny :)

Gość olka26
może być naprawde łodka ale męszczyzna nie może palić ipić alkoholu, najgorzej jak pali tak mi koleżanki opowiadały a pozatym to moze być.

Gość olka26
teraz mam wakacje, nie chodze do szkoły, więc koleżanki nic mi już nie opowiadają 😭

Gość olka26
u nas w gimnazjum prawie wszystkie obciągają...

Gość wira684
ja sprobowalam tylko raz!!!ogólnie smaczne to nie jest:) taki słonawy,cierpki i mdły smak.jakbys zmieszała mleko z zajebiście słoną wodą morską:) nie wiem moze kazdej kobiecie inaczej to smakuje,a ja bym tak to porownala. jak sie zdecydujesz to uwazaj zebys nie zwymiotowala:)

Gość klaudia79
lekko słony smak , z tymi wymiotami to przesada to zależy od tegoco facet jadł ale da sie połknąć ;-)

Gość klaudia79
preferuję murzyńską spermę, jest wyjątkowo smaczna;)

Gość To zależy
ale generalnie trochę slonawy

Gość daj chlopakowi coś
słodkiegoa napewno jego smak będzie lepszy.pozdrawiam

Gość daj chlopakowi coś
może to być np. kaczka po chińsku w miodzie

Gość słodycze są dobre
więc sądze ze Aldona powinnas dac swemu chłopcowi coś słodkiego tak jak piszesz to twój chlopak cie namawia wiec daj mu coś z czekolady.Pa

Gość .aga
smak spermy jest rozny ale faktycznie jest troche słonawy

Gość yśka
Moj facet pali, i to sporo, ale jego sperma ma taki mleczny, leciutko slonawy smak. I na pewno NIE jest to smak nieprzyjemny wiec tym wieksza przyjenosc sprawia mi robienie mu lodzików.

Gość Aldona22
ale bez kitu jaki ma smak nie jes jakis taki gorzki bo ja słyszałam ze jest bardziej gorzka sperma palacczy odnipalacych. więc jak to jest ?

Gość Estera.
yśka to jaki właściwie onama smak jeśli nie jest to smak nie przyjemny ?? ja jeszcze tego nie robilam i nie wiemjaki jest tego smak

Gość yśka
Moj pierwszy facet nie palił i nie pił, a jego sperma była strasznie cierpka, słona i rzeczywiscie gorzka. Moj drugi facet (czyli ten obecny) pali, czasem sie napije i na prawde jego sperma ma o niebo lepszy smak. Moze lekka goryczka jest ale mi to wcale nie przeszkadza. Wiec wydaje mi sie ze to bardzo indywidualna sprawa (tryb zycia, dieta itp).

Gość Estera.
słuchaj a powiedz mi czysmakspermy sie zmienia jeslinaprzyklad zaraz po pierwszym lodzie zrobisz mu następnego bo cos musi sie smak zmienic jest bardziej gorzki/slodki? jak to jest ?

Gość Estera.
Łatwo Ci powiedzieć ze dewagujemy ale ja tego jeszce nie robilam i chciałabym wiedziec jak to ma smak i czy nastepny lód zaraz po pierwszym różni sie smakiem czy jest np. bardziej gorzki ??

Gość yśka
Hmmm, smak raczej sie nie zmienia. Tylko spermy jest duzo mniej jesli kochacie sie ktorys raz z kolei, wiec przy lodziku pewnie mniej intensywnie sie ten smak odczuwa.

Gość yśka
Wiesz Estera, to rzeczywiscie trudno tak opisac, smak spermy to indywidualna sprawa i z mojego skromnego doswiadczenia wynika ze jeden facet moze mieć okrutnie gorzka a inny neutralna w smaku.

Gość Estera.
chcialabym cie jeszcze spytać i proszo odpowiedz jelsi możesz jk najlepiej chłopcu zrobić loda tj. jaka technika czybardzo mocno go ssać czy lekko, tak żeby czul ale nie za szbko wystrzelił:-)

Gość Estera.
czytalam jakies tam artykólu ale zycie to nie jakies tam gazetki, jak to w praktyce wygląda?

Gość yśka
Hmm, no wiec tak... :) Powiem Ci jak lubi moj facet. Lubi jak na poczatku biore jego penisa do ręki, delikatnie go lize, zataczam jezykiem kola wokól główki, jezdze jezykiem w góre i w dol ... to tak zeby go bardziej rozpalic. Czasem przerywam zeby wrocic do góry i dac mu namietnego calusa, popiescic klatke, polizac brzuszek... czuje jak napina wtedy miesnie, ze juz nie moze sie doczekac az znowu wezme go do buzi. No wiec wtedy wracam znowu na dól, dalej go delikatnie pieszcze. Potem biore calego do buzi i zaczynam ssac, ale nie za mocno. I pomagam cobie rączka, chwytam go dosyc mocno ale bez przesady - tak zeby go dobrze czuć. (Absolutnie odpada gryzienie!!! To facetom zwykle sprawia bol a nie przyjemnosc.) Moj facet nie konczy szybko wiec mozemy sie tak dluugo bawic. :)

Gość yśka
Spadaj podszywaczu!!!

I jak Estera, co tam wyczytalaś ? (pierwszy post z 18.43 nie moj oczywiscie)

Gość Estera.
dzieki :-) ale powiedz mi bo gdziesczytalam ze jak sie bardzo mocno ustazaciskana główce penisa to wtedy moze wystrzelić no wiec jak to jest?? a takw ogóle to czy ssiesz jego kulki bo to tez chyba luią faceci ??

Hmm, nigdy mi sie nie zdazyło zeby nagle wystrzelił :) Przed wytryskiem on mi mowi ze juz jest blisko i jestem na \'final\' przygotowana ;) A jajeczka lubie calować i piescic, tak w ramach odpoczynku bo lodzik moze byc bardzo wyczerpujacym zajeciem ;)