Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexs

która ma zamiar w najbliższym czasie isc i sie zmienić do fryzjera łączmy sie

Polecane posty

Gość alexs

chodzi mi czy też macie tak że w lecie idziecie i macie ochote na zmiane dł włosów no bo wiadomo po zimie są matowe rozdwojone i przyda im sie skrócenie .....odświeżenie koloru wiadomo odrosty............... wpisujmy sie,.wszyst,ie co dbaja i chodza do fryzjera, a tak wogle osobiscie zastanawiam sie nad jakąs grzywka jest teraz tyle opcji grzywka super dodaje sexsapilu oczy super podkreslone,,,odmładdza zauwazyłaM ZER Blondynkom gebnialnie hest w grzywkach

Gość asia2859
a ja byłam dzisiaj:D obcięłam się na krótko tylko zostawiłam sobie takiego "irokeza" a co do koloru to swoje włosy mam taki średni brąz i na irokeziku pierdyknęłam sobie bląd (na końcówkach).Oczywiście ten irokez to w mairę przyzwoitości. Po wakacjach odrosną i znów jakaś ułożona fryzurka(pracuję w szkole)

Gość alexs
i brawo za odwage nie mozna nosić non stop tej samej fryzury latami trzeba sie zmieniać swietnie to wpływa na psychike nie tylko dł ale i kolor ,,,,,,podobno.,,,,,,zreszta tez zzauwazylam ze jak rozjasnia sie wlosy to rozjasnia sie tez życie powaznie..... któa nastepna idzie do fryzjera na cięcie jakieś..............?

Gość r-8201
Ja bym poszla...ale sie boje ze bede zle wygladac:O

Gość alexs
r 8.............przestan ze mna było tak zawsze ale to bzdura jak nie dbasz ofryzure czuejsz sie nie atrakcyjna ciecie duzo da wzmocni włosy ożywi cie nie mozna ciagle wygladac tak samo,.,,, przeciez nie ścinasz sie na łyso,,,,,,,,hehehe

Gość o mamamaia
do asia 2859 - matko elektryczna! pracujesz w szkole i piszesz "bląd"? no ...faktycznie...Ty masz bląd :-)

Gość Maja obiektywna
ja mam zamiar w przyszłym tygodniu zrobić sobie zabieg HEADLINES Welli.Trochę się obawiam wyniku,ale co tam zaryzykuję.Tyle się naczytałam o tym.

Gość asia2859
do s o mamamaia, to wina tej cholernej klawiatury, przez gry syna jest prawie w rozsypce a poza tym mam wakacje. Jeżeli Cię ten błąd uraził to sorki:o

Gość asia2859
i znów jakieś niepotrzebne "s" mi się wcisnęło

Gość jestem...
A co to jest Headlines?? :(

Gość Maja obiektywna
headlines ma podnosić włosy u nasady i delikatnie podwijać końcówki.To taka niby trwała,nie niszczy włosów,a efekt utrzymuje się 8 tygodni...więc spokój z układaniem na wakacje

Gość nie muszę
nawet po zimie mam piekny złocisty blond, lśniące i miękkie