Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co wybrac

chce isc do szkoly z moim chlopakiem ale nie mozemy wybrac jednego kierunku

Polecane posty

Gość nie wiem co wybrac

jemu sie podoba inny, mi inny. jego w ogole nie interesuje turystyka, za to chce isc na zarzadzanie. mnie interesuje turystyka, a zarzadzanie nie jakos specjalnie, tak srednio. on mowi ze zarzadzanie to jedyny kierunek ktory go interesuje, a turystyka nie interesuje go nic a nic. on ma dzienna prace (od poniedzialku do soboty), mieszkamy dosc daleko od siebie. jesli wybierzemy inna szkole, nie bedziemy sie widziec prawie w ogole... co wybrac?

Gość przyszlosc nie chlopaka

Gość maryśka 2
i na chuj ci te studia?/ co chcesz zostać wykształcona bezrobotna??

Gość Mila 50
I bardzo dobrze, macie po prostu różne zainteresowania i nie warto z nich rezygnować Dlaczego wg ciebie musicie iść na ten sam kierunek, nie rozumiem ??????

Gość nie wiem co wybrac
nie musimy ale chcemy, zbey spedzac z soba wiecej czasu ( w ogole zbey sie widziec praktycznie)

Gość Goya de Fuentes
Zapewne byłoby Ci raźniej gdybyś poszła z chłopakiem na te same studia, może nawet trafilibyście do tej samej grupy. Ale to nie jest powód, żeby rezygnować z planów, marzeń. Chłopak może kiedyś odejść, a skończony kierunek studiów zostanie na całe życie.

Gość o raaaany...
oczywiście, że powinnaś wybrać taki kierunek, jaki Ci odpowiada. A jego tez do niczego nie zmuszaj, bo nie na tym polega dojrzały związek. A że niezbyt często się widujecie? Ja z moim "połówkiem" widzimy się raz na 2 miesiące, poza wakacjami oczywiście. Studia nie trwaja wiecznie, a najważniejsza w tej chwili wg mnie jest Wasza dalsza edukacja. pozdrawiam

Gość Nie zawsze w
zyciu ma się to co chcemy :-D PS Jak ciągle bedziecie razem to nawet nie będziecie mieli kiedy za soba zatęsknić ?

Gość idźcie na kompromis
ja studiuje zarządzanie turystyką, hotelarstwem i gastronomią - może to rozwiązanie dla was :D