Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aby było jeszcze lepiej.....

Ćwiczenia

Polecane posty

Witam! Jestem ciekawa, czy ktoś z Was stosuje jakieś ćwiczenia, które mogą mieć wpływ na Wasze życie seksualne. Polepszyć kondycję w łóżku, sprawić, że obu stronom będzie jeszcze lepiej :) Chociaż uważam, że moje życie seksualne jest udane, ale czemu nie dążyć do tego, żeby było jeszcze lepiej? :) Ja od kilku dni utrwalam sobie pewien nawyk - ćwiczę mięśnie pochwy. Akurat z tym nie ma problemu, bo można to robić praktycznie wszędzie - stojąc w kolejce, jadąc samochodem, siedząc w pracy itd itp. Jestem ciekawa, czy ktoś z Was też to \"praktykuje\" ;) Macie jeszcze jakieś inne sposoby na ćwiczenia \"łóżkowe\"?

Gość takikoles
ja cwicze penisa (nie masturbuje sie) tylko cwicze calkiem nie skomplikowane ale mam przez to cholrernie silne wzwody poprawia sie ukrwianie itd.

Hej Koleś :) Dzięki za wpis :) Chodziło mi co prawda raczej o ćwiczenia dla kobiet ;) Opisz co to są za ćwiczenia :) A ja nadal czekam na wpisy płci pięknej :)

Szkoda, że nikt się tematem nie zainteresował.

Gość dsggugag
ja słyszałam tylko że warto wiczy mięśnie pochwy, jak zresztą piszesz, próbuję więc poprzez napinanie i rozluźnianie naprzemienne ale chyba nie za bardzo mi wychodzi jak to robisz?

Po prostu napinam mięśnie (odruch podobny - sorry za porównanie - do tego, gdy chcesz wstrzymać...wiesz co ;) ), chwilę trzymam i puszczam. I tak parę razy w serii. Jak mi się za jakiś czas w ciągu dnia przypomni, to znowu. Te ćwiczenia są nie tylko dobre pod kątem łóżka.

Gość rusałka..
Ja tez próbowałam ćwiczyć mieśnie kegla ale nie dalo to rezultatów. Zreszta wydaje mi się że te cwiczenia sa dla kobiet które maja problemy z dopasowaniem seksualnym

Gość takikoles
sa to cwiczenia typowo rozciagające oraz polegajace na przesuwaniu krwi do zoledzia pod sporym cisnieniem jednak jest tez druga strona medalu :] wzwody potem dlugo sie utrzymuja penis szybko staje itd. niby dobrze ale nie w miejscach poublicznych heh

Rusałko, wg mnie nie tylko dla kobiet mających problemy z dopasowaniem seksualnym. Wiem, że jestem z nim dopasowana, rozmiarowo idealnie, on jest bardzo dobrym kochankiem, oboje lubimy się bardzo długo kochać, osiągam z nim orgazm pochwowy, co z nikim innym mi się nie udało, wiem też, że jemu jest cudownie ze mną. Ale to logiczne, że jeśli podczas stosunku ja zaciskam mięsnie pochwy, jemu jest wtedy jeszcze przyjemniej. Myślisz, że dlaczego faceci tak często namawiają kobiety na seks analny? Odpowiedz sobie sama :)

Gość dzięki ćwiczeniom pochwy
mój facet nosi mnie na rękach. Wystarczy, że ścisnę Go ;) parę razy i ma orgazm a jest długodystansowcem i kochamy się poźniej jak szaleni.

Gość kalinka.
A ja wole być luźna i nie mieć silnych mieśni pochwy po co ma za szybko dochodzić? lepiej nie popracuje trochę dłużej :) A co do anala to i tak go uprawiamy i nie dlatego że jest ciasno, poprstu jest inaczej i to nas podnieca

Gość dziurka
To są ćwiczenia mięśni tzw. Kegla. Powinny wykonywać te ćwiczenia zwłaszcza kobiety po porodzie, aby wzmocnic swoje rozciągniete mięśnie. Poleca się te ćwiczenia również mężczyznom, aby mieli kontrole nad swoim zwodem. Polegaja one głównie na napinaniu i rozkurczaniu mięśni tak jak by się wstrzymywało mocz. Tylko nie przeforsujcie sie bo będziecie mieli zakwasy!