Gość are not Napisano Lipiec 6, 2006 "Witam, nazywam się Leszek i jestem absolwentem VII LO im. Mikołaja Kopernika w Częstochowie. W szkole prowadzimy akcję charytatywną na rzecz jednego z uczniów naszej szkoły, Mateusza chorego na białaczkę. Samorząd szkolny organizował już wiele akcji mających na celu zbiórkę pieniędzy dla tego chłopca np.: koncert na jednym z większych Częstochowskich placów, licytacje zdjęć zrobionych przez uczniów szkoły, loterie fantową. Postanowiłem pomóc w gromadzeniu środków na lego leczenie poprzez wystawienie na licytację internetową trudno dostępnych wydawnictw około muzycznych. Na aukcjach charytatywnych spotkacie między innymi rzadkie koszulki, płyty CD z autografami, płyty DVD i plakaty. Wszystkie te przedmioty pochodzą od zespołów i ich menadżerów, od chcących pomóc internautów i z mojej kolekcji. Nie pobieram od tego żadnych prowizji finansowych, akcja ma na celu przekazanie pełnej kwoty wylicytowanego przedmiotu na rzecz Mateusza. W razie jakichkolwiek propozycji, proszę o kontakt ze mną: leszak@o2.pl Dziękuję i proszę o pomoc, życzę udanej licytacji." http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3652488 ZAPRASZAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach