Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość are not

Pomoc dla Mateusza /// aukcje Allegro

Polecane posty

Gość are not

"Witam, nazywam się Leszek i jestem absolwentem VII LO im. Mikołaja Kopernika w Częstochowie. W szkole prowadzimy akcję charytatywną na rzecz jednego z uczniów naszej szkoły, Mateusza chorego na białaczkę. Samorząd szkolny organizował już wiele akcji mających na celu zbiórkę pieniędzy dla tego chłopca np.: koncert na jednym z większych Częstochowskich placów, licytacje zdjęć zrobionych przez uczniów szkoły, loterie fantową. Postanowiłem pomóc w gromadzeniu środków na lego leczenie poprzez wystawienie na licytację internetową trudno dostępnych wydawnictw około muzycznych. Na aukcjach charytatywnych spotkacie między innymi rzadkie koszulki, płyty CD z autografami, płyty DVD i plakaty. Wszystkie te przedmioty pochodzą od zespołów i ich menadżerów, od chcących pomóc internautów i z mojej kolekcji. Nie pobieram od tego żadnych prowizji finansowych, akcja ma na celu przekazanie pełnej kwoty wylicytowanego przedmiotu na rzecz Mateusza. W razie jakichkolwiek propozycji, proszę o kontakt ze mną: leszak@o2.pl Dziękuję i proszę o pomoc, życzę udanej licytacji." http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3652488 ZAPRASZAM!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować