Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ula

zabieg wypalania nadżerki

Polecane posty

Gość ...ula

dziewczyny będe miała niedługo ten zabieg i mam pytanie- jak długo dochodzi sie do siebie - tj. czy potrzebne zwolnienie, czy trzeba leżec, samopoczucie ... myslę o wyjeździe niedługo potem i czy będe w stanie ?

Gość Po nadzerce
To jest jak zabieg kosmetyczny. Wstajesz idziesz do domu i normalnie funkcjonujesz od pierwszej chwili po wyjsciu z gabinetu ginekologa. Spokojnie. To nie jest jakas powazna operacja. Bedzie dobrze.

Gość ...ula
dzięki serdeczne ;)

Gość zbulwersowanaAA
CO???? ZABIEG KOSMETYCZNY????? NIE WYPALAJ! O RANY! przez miesiac beda leciały z ciebie żółte wody, boleć moze też. przez pół roku nie mozesz zajsć w ciażę. tego zabiegu nie powinny robic dziewczyny które chcą miec dzieci. wypalaja niedouczone konowały, albo tacy którzy chca zarobić nigDzie w cywilizowanych krajach nie wypala sie nadzerek. mozna je leczyc solcogynem - rezultaty sa swietne i nie ma zadnych blizn na szyjce jak w przypadku wypalania, takie szyjki przy porodzie moga sie nie rozwierac i pekac, a ty cierpisz kilkanascie godzin.

Gość a mnie bolało
i cały dzień spędziłam w łóżku bo w dole brzucha odczuwałam ból. Następnego dnia było ok