Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiubździunka

dziewczyny nie róbcie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fiubździunka

Chcialam ostrzec wszystkie niedoswiadczoone ktore jeszcze nie robily lodzika swojemu fibździusiowi.Nie robcie tego!!! To kanal, jak raz wpadniecie to juz na zawsze bedziecie musialy robic swojemu lodzika. i to zawsze kiedy bedzie chial, bo jak nie, to bedzie strzelał fochy. A to potem jest tak, za nam nie zawsze sie chce...wiadomo ..facet przlazi z pracy , brudny, a tu mu sie francuza chce...fiutek nie wytarty po siusianiu i jeszcze pewnie kupka byla...

Gość fajnie

Gość Po co myć po sikaniu
można kazać zrobić lodzika :):):)

Gość fiubździunka
bo ja juz nie mam sily po prostu, moj jak wraca z pola to zasadza mi w gardlo, praktycznie po pepek :( bala mnie juz migdalki, przelyk i chyba spuchla mi szyja od tego wszystkiego. Dran. :(

Gość kazac - dobre sobie
mi nikt nie rozkazuje a juz na pewno nie w takich kwestiach :O a focha niech sobie strzela :P tez to robie i to nawet czesto :P

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ze ze masz ten problem ze swoim, to nie znaczy ze kazda z nas tez go ma... naprawde sa faceci ktorzy potrafia uszanowac wole kobiety.. jest jeszcze inna opcja.. np. mozna po prostu to lubic:)

Gość Po co myć po sikaniu
można jeszcze wyczochrać w cycochy :)

Gość brud rulez
Wpolczuje Ci.....Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... Moj partner tez... Kurka,ludzie, mamy XXI wiek, a co niektorzy boja sie chyba wody i mydla!I wcale nie jest powiedziane, ze wtedy brakuje spontanicznosci.Wystarczy tylko pomyslec. I tyczy sie to obu stron. Temat - pewnie i prowokacja. Ale na pewno ma to odzwierciedlenie u co niektorych ;) A wpisy co niektorych tutaj - ludzie,ale wam sie nudzi. Chyba jakas terapia by sie wam przydala :P