Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam począć

Co mam zrobić

Polecane posty

Gość co mam począć

Witakcie wszyscy , Panie i Panowie. Mam taki problem i nie wiem jak sie zachować. Miałem malą imprezke w domu , sporo alkoholu , wódki hardcore. Spała ze mną w moim łózku najlepsza przyjaciólka mojej siostry bo w 2 spali moi kumple. No i o co chodzi ta dziewczyna mnie strasznie molestowałaja mówiłem jej że jest pijana a ona chciała i stało sie :) . Teraz mam taki problem ona rano wstała i wógóle nie pamięta o tym (jak nic jejie ilm urwał ) bo z nią rozmawiałem i ona na bank nie pamięta. Czy myslicie , że powinniene, jej o tym przypomniec , tylko nieukrywam , że to będzie dla mnie niekomfortowa sytaucja i czy powiedziec siostrze ?

Gość 0171
A po co niby mialbys przypominac?

daj sobie spokoj, co bylo to bylo;)ludzie po wodeczce czasami swiruja:P

Gość co mam począć
no bo ona nie pamięta wydaje mi sie ze powinnienem byc z nia szczery chociaz moze nie powinnienem?

Gość gość
Pewnie udaje, ze nie pamieta, tez bym tak zrobila, bo by mi gluio bylo po takiej akcji:oZostaw to tak jak jest.

Gość co mam począć
tylko przypuszczam , że dla niej moze to być szoka ona jest ode mnie 5 lat starsza:)

Gość a taki jeden ...
porozmawiajcie o tym...

Gość co mam począć
to mam porozmawiac czy nie bo w sumie moze ona rzeczywiscie udaje , ale z 2 strony jak jej przypomne moze bedzie chciala powtórzyc od dawna strasznie mi sie podoba:)

Gość co mam począć
ok moze to troche seksistowsko zabrzmi , ale jezeli ona nie pamieta ze to robilismy to zycie bedzie takie same , a jak jej przypomne to juz bedzie miala swiadomosc tego ze zrobilismy to raz wiec szybciej bedzie skora do powtórki:)

Gość ja pindole
poczekaj do nastepnej imprezy i sam ja zaatakuj ;)

Gość co mam zrobic
ale nie wiem czy bede miec okazje ona przeciez normalnie by ze mna nie spała (tzn w lozku) siostra ja zostawila w domu bo psozla na impre a ona sie upila wiec moze nie bede miec okazji . z 1 strony nie chce by czyulla sie glupio tudziez nie mam ochoty nawet wracac do tego tematu , ale jak jej pwoiem to moze to bedzie chciala powtorzyc a jak nie powiem jej to bedzie zyla w nieswiadomosci czyli bedzie tak jak wczesniej czyli miedzy nami nic nie bedzie:)

Gość upp
a jak jest w ciąży? :D

Gość co mam zrobic
no dobra chciałem sie tylko podzielić swoim szczęściem nie ejstem juz prawiczkiem i zrobilem to z kobietą starszą o 5 lat hihihihihi :):):):):):):):):)):):):):):):):):):

Gość co mam zrobic
a teraz mozecie mnie cmoknac w moj blady , pryszczaty i owłosiony tyłek :):):):):):):):)):):):):):)):)

Gość a taki jeden ...
cmok :* ;)