Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajacy powaznie

czerwone plamki

Polecane posty

Gość Pytajacy powaznie

Mam na brzuchu chyba z 10 plamek maleńkich i 2 większe. Te małe są na około pół milimetra a te wieksze na milimetr. Plamki sa płaskie oprócz tych dwóch wiekszych, koloru czerwonego. Co to moze byc jak to zlikwidowac

Gość Madda
moga to być punkty rubinowe - peknięte naczynka krwionośne, skonsultuj z dermatologiem, nie jest to groźne, zamyka je kosmetyczka, najlepiej na wiosną i jesienią, bo nie może to byc w czasie ekstremalnych temperatur

ja miałam coś podobnego, ale jak zaczęłam chodzić na solarium to znikło:) i na razie się nie pojawiają:)

Gość Madda
to sa punkty rubinowe!!!! Moja koleżanka to miała i tego nie można opalać! Solarium jest szkodliwe dla skóry normalnej, a co dopiero z popękanymi naczynkami krwionośnymi. To tak jakbyś z pajączkami wybierała się do solarium

Gość Powaznie pytający
Dzieki za odpowiedzi, czyli to nic groznego moze i nie od wątroby..

Gość rafciu
Czerwony Punkt Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Czerwony_Punkt Czerwony Punkt w reżyserii Patryka Vegi to film krótkometrażowy, który powstał jako etiuda promocyjna serwisu VOD Showmax wchodzącego na polski rynek. Produkcja jest historią biznesmana, który otrzymuje niepozorny prezent, którym jest wskaźnik laserowy. Wkrótce okazuje się, że wskaźnik przysporzy bohaterowi wielu problemów. W najnowszym filmie Patryka Vegi występują Ewan McGregor, Olga Bołądź, Janusz Chabior, Andrzej Grabowski, Tomasz Oświeciński, Piotr Stramowski.