Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaa

Solarium- ile minut?

Polecane posty

Gość karolinaa

Jestem uczulona na slonce,na solarium -nie. Dzis poszlam pierwszy raz na 5 min, czy jutro tez moge isc na 5 min ,czy lepiej poczekac i isc pojutrze na 10 min? Musze choc troszke sie opalic bo trafil mi sie nieplanowany wyjazd nad morze i tam bez przygotowania moja skora pokryje sie wysypka. Co radzicie? A moze znacie jakis dobry krem po ktorym nie pojawia sie uczulenie?

Gość najlepiej 0
na słonce stosuj blokery

ja tez mam uczulenie na słońce. mysle, ze mozesz jutro isc na 5 min., a dodatkowo pij regularnie wapno

Gość karolinaa
Biore Cleratine juz miesiac, na alergie-na katar. Hmmmm......ludze sie,ze moze ona w tym roku przyblokuje ta wysypke. Przez to uczulenie nie planowalam wyjazdu ale skoro musze jechac tam do pracy to musze a zabezpieczyc sie jakos tez trzeba.

ja tez mam problemy -jestem uczulona na słońce, ale powiem Ci,że w zimę jak zaczełam chodzić-to co 2 dni i zwiększałam dawkę o 2 minuty, a zaczęlam od 4, bo panicznie się bałam konsekfencji :)

Gość karolinaa
Poziomka ,rozumiem,ze juz jestes opalona po solarium. A jak Twoja opalona juz skora reaguje na slonce teraz?

Gość wiesz co..........
dokladnie tak rob. zwiekszaj co dwa dni czas o 2 minuty, bedzie bezpiecznie i opalisz sie na pewno. tylko nie przekraczaj 15 minut bo wyjdziesz czorna:P :);) ale duzo zalezy od mocy solarium do jakiego chodzisz:)

Gość karolinaa
Dzieki za odpowiedzi. Mysle,ze bedzie dobrze.