Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydgoszcz

Bydgoszcz+Elektroliza

Polecane posty

Gość bydgoszcz

Czy wiecie, gdzie w Bydgoszczy można wykonać zabieg elektrolizy? Jeśli tak, to prosze o namiary!

Gość bydgoszcz
upupupup

Gość o jaką
dokładnie elektrolizę chodzi?????????

Gość o jaką
jestem z Bydgoszczy mogę doradzić ,proszę o troche szczegułów :)

Gość bydgoszcz
hmmm...O jaką elektrolizę ....? A są różne rodzaje? Mi chodzi o taki zabieg polegający na usuwaniu zbędengo owłosienia poprzez niszczenie cebulki włosa za pomocą prądu, który wnika w cebulkę włosa za pomocą specjalnej igły. Byłabym wdzięczna za namiary, bo obdzwoniłam już kilka salonów i nigdzie tego zabiegu nie wykonują :( Dziękuję za każdą informację :)

Gość bydgoszczanka
bydgoszcz-->>sama chcialabym wiedziec,gdzie mozna wykonac w bydzi elektrolize,bo wszedzie tylko laser..znalazlam gabinet www.helios.bydgoszcz.pl, tam wspominaja o usuwaniu zbednego owlosienia,ale nie wiem,jaka metoda..

Gość bydgoszcz
byłam tam jakiś rok temu, niestety nie wykonują tam eletrolizy (...chociaż może coś się zmieniło - nie dzwoniłam ostatnio....) Kiedyś elektrolizę wykonywała p.Dolecka, ale teraz oferuje inne metody ... a ja się uparłam na elektrolizę, bo mi lekarz powiedział, że w moim przypadku będzie najskuteczniejsza ..... :(

Gość bydgoszczanka
skoro bylas tam,to pewnie zafundowalas sobie laser,tak?mozesz mi napisac,ile kosztowala ta "przyjemnosc"?:)ja tez bardzo bym chciala znalezc gabinet,ktory wykomuje leektrolize,bo chodzi mi o zbedne wloski na brzuchy,ktorych sie cholernie wstydze i wiem,ze w tym przypadku elektroliza jest o wiele lepsza niz laser..

Gość bydgoszcz
Zafundowałam sobie wosk.... ale na laserze też byłam w galerii pomorskiej. Robiłam sobie wąsik - 200zł wizyta. Super atmosfera i dobry efekt. Odrasta mniej i cieńsze. Teraz mam całkiem jaśnikutkie i laser już nie chwyta :(

Gość niewolnica izaura
Też szukałam, ale nie znalazłam żadnej kosmetyczki, która to wykonuje :( Pomóżcie .... Jeśli wiecie, dajcie znać !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kristyna
Kiedyś moja koleżanka chodziła na elekrtolizę do salonu gdzieś w pobliżu Starego Rynku. Niestety nie wiem, czy był to Stary Rynek czy ul. Długa. Będziesz musiała się przespacerować i wdepnąć po drodze do salonów i się popytać. Niestety koleżanka się kilka lat temu wyprowadziła z B-szy i nie mam z nią kontaktu i dlatego nie mogę się jej wypytać. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ... :)

Gość bydgoszcz_anka
Był kiedyś taki gabinet na przeciwko Kaskady - na starym rynku, ale go gdzieś przenieśli.

Gość bydgoszcz
"o jaką" a może Ty nam coś doradzisz, podpowiesz jakiś namiar, albo równie dobrą metodę .... byle nie laser .... ???

Gość hmmhmmhmm
;(

Gość iissmmeennaa
kiedys robila dolecka, czy teraz robi musicie sprawdzic ...