Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

przecieranie twarzy moczem

Polecane posty

Gość czy czy czy

wiem ze na mnie naskoczycie po co nowy temat robie ale zaryzykuje, bo niecierpliwa jestem. mam zamiar przecierac twarz wieczorem, czy moge zmyc od razu czy po jakim czasie a moze wogole nie zmywactego na noc? i po jakim czasie beda efekty?

Gość czy czy czy
Mam zamiar trzec twarz kałem swoim i taty, mam nakładac cienką czy grubą warstwe??? poradżcie bo sama już nie wiem

Gość to żarty są
czy rzeczywiście ludzie nacierają twarz sikami? jesli to prawda to po jaką cholrę robią coś tak obrzydliwego?:o

Gość czy czy czy
wspolczuje wam

Gość czy czy czy
no to jak z tą kupą i sikami poradziie cos ????

Gość Ty
Chyba porypana jesteś kobieto! :D :D :D Ale rób jak chcesz. Fuuuj :O :O :O

nie wiem, nie używałam, ale wiem jedno-musisz się wysiusiać w pojemniczek rano-bo wtedy mocz jest najlepszy

Gość po pierwsze to nie był post

Gość oooooooooooooooooo
Kolejna fanka tanich kosmetyków:p Jeszcze gęsiwo jest gutt:classic_cool:

Gość chce z toba przejsc przez piek
ej ty podrobo mnie czyli czy czy czy 2 i inni ktorzy sie tu bulwersuja- poczytajcie sobie temat urynoterpaia to si epozygacie,a mi i innym zwolennikom tej terapii to rybka co wy o tym myslicie

Gość ŚREDNIOWIECZE..............
kurwa, to może jeszcze wypij i gówno zeżryj

Gość yghhhhhhhrrrr...
jeszcze się krowimi niedopadami leczcie.:o a nie można po prostu woda, mydło, krem? ładnie pachnieć i nie być obrzydliwą dla innych?

Gość sporo jest takich co piją.
lepiej trzymać się z daleka od obcych. czego to ludzie flejtuchy nie wymyslą...:o

Gość z dżemem
a ja robię naleśniki z kupą:classic_cool:

Gość to nie
dziwię się, że czasem tak od ludzi capi..., pocałuj potem kogoś takiego...Metody jak za króla Ćwieczka,a fuj!!

Gość czy czy czy
Już przetarłam i nałożyłam maseczke z kupy taty bo ja mam zatwardzenie teraz czekam na efekt, napisze jak zmyję ooo muchy latają wokół mnie

W moczu jest mocznik i rzeczywiscie mogłoby to miec jakis sens, gdyz wiele kremow nawilzających go zawira. jednakże w moczu z najdują sie wszystko to co musiało byc wydalone z organimu, wszelkie toksyny inne takie. lepiej kupic maść/krem/balsam z mocznikiem a nie ryzykowac takie podejrzane metody swoja droga temat ROTFL

Gość nie nie lepiej
!!! nie znasz się!!!! Mocz jest tańszy a tanie kosmetyki są de best. Zamiast masła kakaowego, masło z kakaowego oka:classic_cool:

Gość zdechnę zaraz.................
:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość chce z toba przejsc przez piek
zachowujecie sie jak dzikie stado ludzi o zaciesnionych horyznotach ktorzy na cos nowego reaguja strachem i zdziwienieim i agresja

Gość czy czy czy
No wiec zmyłam dziewczyny rewelka gorąco polecam jedyny błąd za dużo maseczki nałożyłam i we włosy mi weszło ale sie wykruszy polecam

Gość hgjhg
:classic_cool:

Gość czy czy czy
:classic_cool:

Gość sporo jest takich co piją.
obawiam się, że nacieranie się odchodami to nie jest żadna nowa i odkrywcza gałąź medycyny:D

Gość ijkuiouio
MEDYCYNY???

Gość ryyrsysw6syy
Nie smiejcie sie z niej bo to jest naprawde dobre moj znajomy sam sie o tym przekonal Smaruj sie rannym moczem tylko bo takie jest najlepszy Kiedys tylko tym rany jakies smarowali podczas wojny mowie wam spytajcie sie dziadka jakiegos albo babci

Gość ryyrsysw6syy
i nie zmywaj na noc tylko zostaw rano jak sie obudziasz to umyjesz twarz a na noc tez mozesz sobie oklad zrobic

Gość ejjjjjjjjjje
sluchaj ja przecieram twarz zawsze na noc ale mocz nie jest swierzy tylko taki ktory wysikam rano stoi on sobie w lazience w szafce i czeka na wieczor.Ja przecieram i zostawiam az wchlonie sie w twarz.Ja zobaczylam efekty po jakis 4-5 dni zero syfkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A i jeszcze Ci cos napisze rozcienczam tez szampon w moczu:) rewelacja mam silne mocne wlosy nic nie wypada slicznie sie blyszcza i znajomi pytaja sie co ja takiego robie,ze tak odmienila sie moja cera i wlosy z ktorymi zawsze mialam problemy. Oczywiscie nie chwale sie tym bo sa ludzie ktorzy nie zrozumieja :( a to jest naprawde super sprawa .Acha i nic nie czuc abym smierdziala moczem Gwarantuje!!!!!!!!!!!!.Poczytaj sobie topik pt.Urynoterapia czy ktos ja stosuje? Tam sa normalni ludzie ktorzy odpowiedza na Twoje pytania.Pozdrawiam.papa

Gość ehhhhhhh ludzi
ja sobie przecieram rano moczem, jak tonikiem, tylko dodałam do zwietrzałego już moczu kilka kropel olejku lawendowego, no i jeszcze na noc nakładam sobie maseczkę: biorę dwa jajaka mojego męża, ściskam, jak się spuści, to mieszam w kupą i nakładam na twarz:) Efekt super! cera rozjaśniona, zero krostek, lepsza po prostu. Polecam wszystkim:* 🌻