Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

przecieranie twarzy moczem

Polecane posty

Gość sporo jest takich co piją.
a nie lepiej kupić mocznik syntetyczny? przynajmniej nie smierdzi (to, że sami nie czujecie nie znaczy, że inni nie czują). w moczu są przecież bakterie i toksyny wydalane przez organizm. na topiku o uronetrapii widzę, że jest jedna prawidłowość: mocz, głodówka i lewatywa leczą wszystko.:o

Gość sporo jest takich co piją.
pocztałam i wniosek jest w moim poście powyżej. mocz, głodówka i lewatywy jako panaceum.

Gość banda oszołomów

Gość czy czy czy
dzieki za odpowiedz ejjjje i rysys......:P zastosuje i napisze o efektach zeby te prostaki co sie z tego smieja doznaly szoku:D

Gość ejjjjjjjjjje
dokladnie sprawdz sama nic Cie to nie kosztuje.Ja tam jestem zachwycona .i nie musze stac w drogerii przed kosmetykami na syfki i sie zastanawiac czy aby ten naprawde mi pomoze.Mam swoj wyprobowany sposob i jestem zadowolona z efektow.Kazdy ma na samym poczatku obawy czy to naprawde zadziala -ja tez mialam i nawet troche mnie to brzydzilo ale jak zobaczylam co sie dzieje z moja cera ,wlosami to cale obrzydzenie mi minelo:)Pozdrawiam 🌼

Gość czy czy czy
ejjjjje albo ktokolwiek a jak duzo nalac tego moczu do szamponu?:P

Gość bekkkaina
kurwa w życiu nie umyję włosów sikami

Gość kiedyś miałam
ranę, która sączyła się i niczym nie mogłam jej wyleczyć, babcia powiedziała mi, że oni w takim przypadku używali właśnie moczu, też miałam odrazę, ale sprobowałam i pomogło. Więc nie śmiejcie się , bo dawniej nie każdego było stać na porady lekarskie a i dziś ku temu zmierzamy. Trochę zrozumienia dla innych, a twierdzimy przecież że jesteśmy narodem wyrozumiałym. czytając ten topik twierdzę, że jest zupełnie inaczej.

Gość ajajajajaj
hej to ja znwou. blagam o pomoc, bo nitk mi nie chce pomoc. chcialabym wiedziec ile tego dolac do szamponu i czy zawsze sweiza uryna trzeba przecierac twarz czy nie koniecznie? ?????????????????

Gość ajajajajaj
halo:|

Gość jeśli mocz jst takim cudownym
lekiem to ciekawe czemu ludzie chorują na zapalenia pęcherza, nerek czy cewki moczowej.

Gość ajajajajaj
no nie wiem

Gość Nie mylem
sie moczem,ale czesto w razie powstania jakiejs rany,najzwyczajniej w swiecie olalem ja;)Naprawde szybko sie goi,bez rzadnych infekcji:)

Gość ejjjjjjjjjje
przepraszam dlugo mnie nie bylo:( ale w pracy mialam taki tydzien ,ze gdy wracalam do domu to marzylam tylko o lozku:) A wiec ja robie tak mam w kubeczku z 2cm od dolu kubka moczu i do tego dodaje szampon tyle ile na normalne mycie.To mieszam bo szampon jest gesciejszy i zostaje na dnie kubeczka ale jak sie wymiesza to jest spoko to nalewam na glowe i najnormalniej w swiecie myje:) i to wszystko. pozdrawiam.

Gość Co kogo obchodzi
że ktoś pije i smaruje twarz siuśkami czy, za przeproszeniem, gównem. Co komu do tego. Ile tracą na tym ci wszyscy, którzy tu ochają i achają? No, w mordę, ile?

tak naprawde to kiedys moze wam zostac tylko mocz by z czegos sie wyleczyc...najpierw ludzie poczytajcie sobie o urynoterapi i co ludzie pisza o tym...ci ktorzy stosowali. Ja smaruje twarz dopiero od wczoraj ale duzo juz sie naczytalam. wiedzialam o tym wczesniej ale jakos nie bylam przekonana. mocz wogole nie smierdzi a moze mi akurat cos pomoze. wiem ze jestm zdrowa ale i tak moze pojde zbadac mocz. napewno nie zaszkodzi. zreszta róbcie co chcecie. ale ja na tradzik wypróbowałam wszystko i co z tego mam :/ dalej trądzik :/ ... ile można...jak komus strasznie wypadaja włosy to pozostaja mu siuśki...niestety ale to az tak obrzydliwe nie jest jestt akie forum wizaz.pl ... tam pisza dziewczyny ze naprawde ten mocz dziala cuda same sie odważyły i maja piekne lsniace wlosy a twazr bez zanieczyszczeń!! dlatego ja postanowiłam spróbować...zobaczymy