Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OrAnVag

===========wyjaśniam i zapytuję=============

Polecane posty

Niegrzeczna - jeżeli masz ochotę mnie jeszcze słuchać- Twój mąż ma do Ciebie jeszcze zaufanie , albo w ogóle jest mu wszystko jedno. Widocznie czegoś Ci brakuje w Waszym związku o czym on nie wie - a dostarcza Ci to ten znajomy , np. lubisz kraciaste koszule znajomego , a mąż ich nie znosi. Coś w Waszym związku z mężem nie gra - dlatego myślisz o innym . Nie pisz zatem ,że jesteś szczęśliwa w małżeństwie.

Smutny nie rozumiesz. Piszesz w taki sposób że można wywnioskować, że już każdy z nas ma kochanka/kochankę. zawsze jest coś, z czym nie zgadzamy się w związku, a wspólny język znajdujemy z kolegą/koleżanką z pracy. nie znaczy to jednak, że od razu lądujemy w łóżku. jestem szczęśliwa z mężem.pisałam wcześniej. to szczęście to bezpieczeństwo, miłość, troska. to stały punkt w moim życiu. Ten drugi wprowadził świeżość do mojego życia, powiew tajemniczości. nasza znajomość trwa już kilka miesięcy. nigdy nie spaliśmy ze sobą. ale jestem zdecydowana (On też) zprobowć tego zakaznego owocu. i tonie wynika ztego, że w małżeństwie czuje się samotna, niedowartościowana, niekochana. może szukam za mocnych wrażeń, ryzykuje,wiem to. ale nie zmienię tego, nie stłumię tego pożądania, bo jest za silne.

smutny45 pytałam o coś Ciebie, Twoja nadzieja mnie nie obchodzi.

Zhana właśnie o to chodzi, że Smutny ma nadzieję, że kobieta szczęśliwa nawet nie myśli o innym. niestety. rzeczywistość jest \'brutalniejsza\'? większość myśli, to normalne, ale nie wszystkie się decydują.

Do Zhany- nie mam żadnego dowodu, tylko nadzieję ,że tak jest .W końcu nie jestem kobietą.Do niegrzecznej- proszę , przeczywaj mój post z 20,10.

Smutny nie będę Cię przekonywać, że wiem co robię. to miło że są tacy mężczyźni jak Ty, mam nadzieję (to chore teraz), że mój mąz mnie nigdy nie zdradzi, ale...

Nie bardzo kumam :o OrAnVag zamierza się przespać z niegrzeczną trochę? Czy z kimś innym?

Osobiście bardzo żałuję, że nie znam niegrzecznej trochę. Bardzo żałuję ;)

Intryguję? a niby czym? samiec zwykły ze mnie - to wszystko :classic_cool:

no, no ;) kokietujesz mnie niegrzeczna troche ;) ... wspaniałe uczucie :D

i kto tu kogo torturuje? :classic_cool: swoją drogą: nigdy nie byłem uwiedzony :o

całkiem blisko jestem ... między ustami, a brzegiem pucharu ;)

blisko, bliżej, coraz bliżej ... aż wniknę i przeniknę Cię całkiem ... będziesz przeniknięta ;)

skoro ujęty/a zostałeś/aś ... to uciśniety/a jesteś ... i jedynym Twoim pragnieniem powino być uwolnienie się :classic_cool:

odkręcić nakrętkę i wytrysnąć na zewnątrz ;) nie ma to jak wolność :)

Tak to jest słoiczku wiśniowy z wolnością ...., mamy ją nawet o tym nie wiedząc ;)