Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulahopp

ile płacicie za sukienkę?

Polecane posty

Gość lulia
moje byty 200 (skórka), bielizna podobnie.

Gość taniocha
1680 ze wszystkim - sukienka buty welon bolerko ozdoby ponczochy i podwiazki

Gość moje zdanie w tym temacie ...
suknia kosztowała 2700 + dodatki 500, ale wszystko upchnęlam po dwóch m-cach za 2000 PLN wiec wyszlo mnie to taniutko, przynajmniej miałam suknie o jakiej marzyłam a nie byle prześcieradło za 1000, czy suknie z wypożyczalni ....

Gość takiki
3700 - ale było warto (Poznań)

ja uszylam suknie za 1000zl. Biorac pod uwage moj niezdecydowany charakter to ta suknia byla dla mnie najodpowiedniejsza. Nie za skromna, w sam raz. Piękna :-) welon (kupiony niepotrzebnie) -- 70 zl buty -- 79zl

Gość nicktaki
1950, szyta od podstaw wg mojego projektu.

Gość jolajolka jolusia
5000 zł z dodatkami

2700zl bez dodatkow. Nowa z salonu. Mialam ja sprzedac, bo z tegorocznej kolekcji, a pozniej straci na wartosci, ale mi szkoda. Chyba zostanie juz ze mna na zawsze. Bedzie mi przypominala ten wyjatkowy dzien.Czy ktos jeszcze tak ma jak ja?

tez bym chciala sobie swoja zostawic na pamiątke..ale zobacze jak to bedzie bo jeszcze do slubu zostal mi ponad rok heh

Gość matko gdzie Wy
kupoujecie byty za 80 zł? Bo ja takich nigdzie nei widziałam, dajcie znać, proszę, bo nie chce kupowac takich za 300...

ja swoje kupiłam w Daichmanie nie wiem czy poprawnie napisałam nazwę ;) buty zakupiłam płaściutkie ponieważ takie chciałam ale widziałam, że są również na obcasie.

1200zł welon gratis, za buty dałam 60zł i też są śliczne. Przepraszam jeśli się wypowiem ale mi naprwdę było by szkoda wydać 3000 lub 4000 tyś na suknie na jeden wieczór. Przecież jest wiele pięknych sukien i w owiele niższych cenach. A przecież nie o to chodzi ile kosztuje. Przecież nie będę chodzić z mętką na wierzchu i się wszystkim chwalic ile dałam za suknię. Ja uważam że moja jest śliczna choć i tak jest to dla mnie duża kwota

Gość wkurza mnie tutaj
jak panienki sie wywyzszaja i przechwalaja ile daly za sukienke!! A jeszzce bardziej jest chamskie jak inne dwria z tym, ktore wypozyczaja sukienki!! Wszystko jest kwestia gustu!! I jednej podoba sie to, a drugiej to!!

Gość _garbata
Sukienka: 180 materiał, 400zł szycie, buty 100zł, ponczochy ,podwiazki, kwiat do włosów, stanik i bizuteria 250zł. Całosc 930zł :) a suknia przepiekna

ja zostalam zbesztana przez kolezanke ze nie kupilam sukni bezprosrednio w salonie tylko od kogos. a dla mnie 2500 a 800 zl za taka sama suknie to roznica. za oszczedzona kase stac mnie na podroz poslubna. nawt by sie nie zorientowala gdyym jej nie powiedziala, bo suknia taka sama jak w salonie.

Gość dubduss
Moja suknia miala kosztowac 1500,ale gosciu ktory jest wlascicielem salonu zaproponowal mi uszycie sukni jaka bede chciala za 1000 do oddania.Upieklo mi sie bo normalnie w salonie musialabym za nia dac okolo 3000.

Gość ja place ok
6000 z dodatkami suknia: prosta z czystego jedwabiu, welon halka, ponczochy buty bielizna

1300 ale wypożyczona i szyta na miarę, bez żadnych dodatków. A cena kupna to 2600. niestety dla mnie 1300 to dużo, ale co zrobić ślub się ma tylko raz i każda z nas chce pięknie wyglądać ;)

a moją ślubną sukienkę dostałamw prezencie od kuzynki, która sama ją uszyła....taką jaką chciałam....jest piękna i jestem bardzo zaowolona:)))))

Gość j.lo2
suknia 3200-, dodatki ok 1000,-ale warto bylo!nie zaluje!:)

Gość zegarynka 82
ja kupiłam uzywaną za 1000zł (nowa 3000) z dodatkami:welon, bolerko, ozdoba na szyje i sprzedałam za 1000zł... ja jetsem zadowolona i osoba która w niej wystąpi tez jest zadowolona