Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inka_minka

nie nawidzę tego!!!!!!!!!!!

Polecane posty

i znowu to samo !!!!! ja wróciłam po 14stej zpracy on wyszedł po 16stej tez do pracy (ciagle nocki) potem idzie do nastepnej nawet sie rano nie zobaczymy.... potem ma jazdy bedzie w domu chwile przedemną.... pójdzie spać bo przeciez inaczej sie nie da w.... niedziele mam druga zmianę w poniedziałek też i znowu nie spedzimy ze soba czasu....... jastem wsciekła że jutro idzie do tej drugiej pracy !!!! sobota jedyny wieczór kiedy mozemy spedzić razem!!!!!!! i co i nie spedzimy bo przecież musi odpocząć:(:(:( ciągła pogoń za pieniadzem tylko jakie pieniądze sa warte tego czasu którego dla siebie nie mamy:(:(:(:( w dupie mam tą kase!!!!!!!!!

i mówi ....\" ja to wszystko robie dla ciebie\"........ cholera jasna ... ja potrzebuję żeby był przy mnie a nie ciągle w pracy...... :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość XXXX.
Ja pracuje w Anglii 8 miesiecy a 4 odpoczywam w Polsce , raj na ziemi dla mnie :)

Porozmawiaj z nim o tym, tylko na spokojnie, zaplanujcie może wspólny urlop? :) Nie łam się... Ale zgadzam się, kasa nie jest najważniejsza :)

bez sensu wszystko:(:(:(:( urlopu tez mieć nie bedzie........ a tak liczyłam że wkońcu spędzimy ze sobą trochę czasu:(:(:(:(

Gość XXXX.
Ile wyciaga w tych wszystkich pracach , pytam z ciekawosci .

Gość ja tak się tylko spytam
Jest taki wyraz "nawidzę"? :-O bo jakoś nie wydaje mi się :-O

rozumiem Cie w 100% Moj facet pracuje w Anglii i tez ciagle nie ma czasu na wakacje,mowi,ze musi robic kase,zeby zapewnic nam przyszlosc,meczace to jest,chociaz teraz jestesmy razem bo wybralam sie w koncu do Anglii,ale on i tak jest w pracy,a ja jak narazie w domku,gotuje mu obiadki i sie nudze.Mam nadzieje,ze od poniedzialku wypali mi z praca i zajme sie czyms pozytecznym...gdyby nie studia,ktore musze skonczyc chyba bym tu zostala,bo on raczej o powrocie do Polski nie mysli... :( pokochal to zycie i prace tutaj,a przede mna jeszcze 3 lata nauki,ech jakos musze to przezyc!Zycze wytrwalosci tak sobie jak i Tobie,bedzie dobrze:) Powodzenia

super jeszcze mnie rozliczaj z błędów ortograficznych :/ a ile wyciaga hmmmm troche tego jest

Gość zamiast narzekac
skocz po słownik i trochę się poucz zamiast strzelać z dupy

A co ma do tego ortografia? Mamy pomóc tej dziewczynie, wyrazić opinie, a nie pouczać, to takie bezproduktywne :o

Gość XXXX.
Ja tez strasznie duzo pracuje tylko inaczej to nie mialbym tam co robic , jestem tam sam , nie dziwie sie mu , odpoczywam w Polsce .

Gość proooooszę Cię
albo będzie narzekać, że goni za pieniądzem i nie ma czasu, albo że jest pieprzonym nierobem i ma dosyć jego obecności, to w czym mamy pomóc? Niech się cieszy, że wo ogóle coś robi, bo faceci w dzisiejszych czasach to straszne obiboki

do uLen tylko widzisz mieszkamy razem ale ciąglę sie mijamy .....a w końcu ja też pracuje więc sobotę mógłby sobie odpuścić:(:(:( tym bardziej że to jedyny wieczór, jedyna noc która spedzamy ze sobą bo on zawsze ma nocki :(:(:( dzięki tup-tup-tup

do proooooszę Cię czy tak trudno zrozumieć że potrzebuję jego obecności???? pozatym zawsze mówił że sobota jest tylko dla nas..... cieszę się że pracuje ale bez przesady.... czasem czuję sie bardzo samotna:(:(:(:(

Gość bbbi
ja zrezygnowalam z pracy od 16 do 00 , szuakałam i znalzłam taką w kotrej mogę pracowac od 8 do 15:)