Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkie pytanieee12tka

Do madrych kobiet-co byscie zrobily??

Polecane posty

Gość ciezkie pytanieee12tka

Czy wazac 86kg staralybyscie sie zajsc w ciaze,pierwsze dziecko,lat31:( Czy zaczekac ,schudnac i dopiero? Mi leakrz kaze nie czekac....Mam dola

Gość urodzić dziecko
a potem wziąść się solidnie za siebie .

nie wiem czy jestem mądrą kobietą... ale moim zdaniem: próbować zachodzić! :) nikt nie da gwarancji, że uda się w pierwszym cyklu... a racjonalną dietę zacznij już dziś! może troszkę zrzucisz przed poczęciem...a jeśli się uda od razu, będziesz starała się nie ulegać zachciankom i przytyć mało! ze swojego doświadczenia wiem, że można w ciąży powściągnąc apetyt :) w ostatniej przytyłam tylko 6kg... podczas gdy w pierwszej ~12 a dzieci o podobnej masie :)

Gość ciezkie pytanieelatka..
Tak sie martwie...Ale dziekuje Wam!

Gość przecież możesz
jeść zdrowo i chudo będąc w ciązy

ja bym nie czekała bo nie ma na co. U nie których kobiet odchudzanie (zbyt szybkie) wpływa na zaburzenia hormonalne i z okresem również a wtedy bedzie wiekszy problem. Jedząc rozsądnie nie przytyjesz dużo.

Gość ciezkie pytanieelatka..
Kobiety dziekuje Wam

Gość justalala
ja bym zachodziła-skad wiesz czy kiedykolwiek schudniesz?a lata leca....a wcale nie oznacza ze masz duzo przytyc w ciazy....niekiedy jest tak ze dziecko korzysta z twoich zapasow i na dobra sprawe moze ci przybyc jedynie ok 10 kg-przy tym pilnuj diety i bedzie ok powodzenia w staraniach:)

Gość justalala
a tak w ogole to ja tez ma doła:(cały dzien bucze dzisiaj -wszyscy mnie wkurzaja-wszystko na mojej głowie zero pomocy wsparcia a to juz 8my m-c:(boje sie jak to bedzie jak sie dziecko urodzi.......

Gość slowiczkaa
Kiedy zaszlam w ciaze wazylam 73 kg, kiedy jechalam do porodu wazylam ....73 kg. Pol roku po urodzeniu dziecka...50 kg. Z waga nie ma reguly:D Powodzenia:D

Sluchaj lekarza, dobrze prawi :) justalala -> a kto Ci kaze WSZYSTKO robic? Polozyc sie nie umiesz? Mokra szmata na leb i stekanie do sufitu. Jedyne co doradzam, to zrobic jednak obiad - chlop glodny ma zaburzona percepcje ;)

znam przypadek ze kobieta byla gruscza przed ciazy a po urodzeniu schudla i jest teraz szczupla