Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WQWQW

PRZESWITUJACA SKORA

Polecane posty

Gość WQWQW

moj problem to przeswitujaca skora nie opalam sie to fakt i jestem biala ale skore mam orzezroczysta az mi zyly przeswituja jakos na rekach i nogach moze tego nie widac tak bardzo ale wkurza mnie ze widac te zyly na klatce piersiowej nawet na samych piersiach glupio is ez tym czuje czy mozna temu jakos zaradzic?

Gość może wyjdź w końcu na słońce

Gość zxzx
ale piersi nie bede i tak opalala a widac mi na nich zyly :(

Gość zxzx
tez to mam

Gość WQWQW
jejku a macie inne pomysly na to?

Gość noooooo
a ja mam taki problem, ze mi widac zyly wlasnie na nogach. Slonce mi nic nie pomaga. Wsydze sie czasem chodzic w krotkich spodniczkach np. do pracy:(

Gość WQWQW
prosze pomocie czy ktos takmial i jakos temu zarazdzil?

Gość noooooo
wlasnie, pomozcie

Gość noooooo
P.S. Odpadaja samoopalacze, bo nienawidze tego

Gość dotty
Ja tak mam :( Cienka, jasna skóra i widoczne żyły :O To chyba problem szczupłych dziewczyn. Moja siostra ma nadwagę i nic u niej nie widać. A teraz w ten upał powychodziły mi jeszcze żyły na dłoniach :O Zrobiły się takie grube, jakby rozpulchnione :O :( Wyglądają jak jakieś grube kable :O

Gość rolllllaaa
Dziewczyny przecież lato jest opalajcie sie, korzystajcie ze słońca póki możecie

Gość noooooo
lato, lato... to jest wlasnie ten bol, lato - chcialoby sie nogi odslonic, goraco itp. a tu zyly przeswituja na nogach. Chociaz nie wiem jak bym, byla brazowa to i tak je widac. Juz sie mocno opalilam i nadal sa! musze isc do apteki, ponoc rutinoskorbin jest dobry na male zylki, ale co dalej?! Teraz mi ich tak nagle bardzo duzo wyszlo, moze to z powodu siedzacej tr ybu zycia, tzn. pracy

Gość WQWQW
ja mam zyly na piersiach brzydko to wyglada :(

Gość WQWQW
no poradzcie cos

Gość pogryziona
tez tak mam .. i wcale nie prawda ze tylko szczuple dziwewczyny tak maja ... moze nie mam jakies nadwagi ale szczuplutka to raczej nie jestem ... wszedzie mi widac zyly =/ mam popekane naczynka chyba na kazdej czesci ciala juz a mam dopiero 18 lat =/ i bede miec zylaki - obciażenie genetyczne =/

Gość nooooooooo
mnie sie zdaje, ze tu tylko laser przy tych malych zylkach pomoze:( Mozna jedynie zapobiec powstawaniu nowym poprzez, jak juz wczesniej pisalam, zazywanie rutinoskorbinu. Moze zna ktos jeszcze jakie inne metody w postaci farmaceutykow itp.? Nie powinno sie chyba jeszcze dlugo zakladac nogi na nog i golic depilatorem P.S. Tez mam obciazenie genetyczne jezeli chodzi o zylaki

Gość WQWQW
ale zylaki na piersiach normalnie widac mi zyly nawet nie powiem ze zylki :O

A mój facet powidział, że takie prześwitujące żyłki na piersiach wcale mu nie przeszkadzają , a nawet je lubi, ponieważ świadczy to o mojej delikatności :D Ma rację chłopina. Ten to się zna !! :classic_cool:

Gość kik*
ja tam do chudzielców nie należę i też mam taki problem. opalam się zeby nie było ich tak widac;)

Gość WQWQW
a sa jakies srodki zeby skora stala sie grubsza i mocniejsza a nie taka delikatna wiecie cos o tym?

Gość pogryziona
mi tez widac na piersiach zyly takie wielkie i niebieski .. i jem ten rutinoskorbin bo ostsnio duuuzo nowych naczynek mi popekalo =/ i wiem ze nie powinno sie depilqtora uzywac ... ale uzywam :P ale tylko na lydkach i na lynkach chyba jak narazie nic mi nie pękło :P

Gość WQWQW
ja nie uzywam depilatora i nigdy nie uzywalam a ten rutinoskorbin to naprawde pomaga? jejku normalnie jak jest ta otoczka wokol brodawki to mam na niej zyle blee ohydnie to wyglada

Gość WQWQW
ale od czego to sie tak zrobilo? czy sa szanse zeby zniklo?

Gość WQWQW
?????/

Gość tutifruti
tez tak mam, kiedys bylybysmy szczytem piekna no ale dzis zostaje sie do tego przyzwyczic.mi pomaga opalanie, jak nie slonce to chociazby balsam z samoopalaczem.ja mam sopot i musze przyznac ze sie polepszyl sliczna rowna opalenizna.w zime to ja wygladam jak mapa z rzekami :D mozna sie na mnie ukladu krwionosnego uczyc :)

Gość pogryziona
nie mam pojecia czy ten rutinoscirbin pomaga ... ale jak zaczely mi pekac nowe naczynka to zaczelam go brac ... i jak narazie nic mi sie nie rzucilo w oczy zeby cos peklo ;D taaa.... trzeba z tym zyc .. ale ja juz przywyklam =) taka nasz uroda =)))

Gość WQWQW
ale ja mam 22 lata i nic mi nie peka tylko widac te zyly a moze to sie tak zrobilo od ucisku? 9 ze np nosilam za ciasny stanik) bo faktycznie jak zdejme to zaraz po tez zyly sa bardziej widoczne ale np jak wstaje rano kiedy spalam bez to widac je ale mniej

Gość WQWQW
zalamie sie niedlugo 22 lata a tu juz zmarszczki w kacikach oczu celulit rozsteoy jakies zyly opadajace piersi juz pewnie niedlugo beda czuje sie jak stara babcia myslam ze jeszcze troche pobede sobei mloda a to juz i do tego tak nagle :(

Gość tutifruti
no to witaj w klubie ja mam 23 lata i rowniez wszystkie wymienione przez Ciebie defekty plus te pekajace naczynka :( czasami mam masakryczna zalamke z tego powodu :/

Gość WQWQW
tylko ze na celulit rozstepy czy zmarszczki sa jakies preparaty kremy i inne a na widoczne zyly i to na piersiach nic chyba nie ma :O