Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zouuuuuuuuuza

pozdro600 i gorrraca 25 nie boicie sie ze.......

Polecane posty

Gość zouuuuuuuuuza

ktos ze znajomych was na tym forum spotka?? zobaczy fotki?? ate wasze wpisy jak jajeczka lizecie, i ze do 20 cm wchodzi - nie pamietam ktora z was pisala, albo pozdro600 pisze jak wlozyc to konca bo sie nie miesci. i te opisy ktore pisze goraca jak robic lodzika, powaznie nie boicie sie ze ktos ze znajomych akurat tu trafi????????? co wtedy??????????

Gość vvn
a sa tujakies zdjecia ich a gdzie?

Gość Franczeska-75
a gdzie mozna zobaczyc fotki goracej i pozdro ?

Gość nic co ludzkie nie jest mi
obce!!!Nawet jak ich znjomi zoabcza te wpisy to co z tego???Pierdolona polska pruderia:-oGorrrąca 25 i Pozdro600 to odważne,wyzolone dzieczyny,ktore nie udają cnotek niewydymek!!!I BARDZO DOBRZE!!Za to je cenia,szanuję i lubie!Są szczere i odważne!

ja znam pozdro i z nia pracuje i co z tego? mnie osobiscie wali opinia wszystkich waskadupnych mniej lub bardziej znajomych

Gość Franczeska-75
No ale autorko topiku, gdzie mozna zpbaczyc ich fotki, czy tylko udajesz taka wszystkowiedzaca?

Gość zouuuuuuuuuza
jak sie wchodzi na ich profil to są linki do ich zdjec. Nie no niektore opisy sa... hm... ja bym sie wstydzila i tyle. Ty z nia pracujesz i lubisz ale co jesli ktos widzi co ona pisze i ja nagle poznaje, ja bym nie mogla, smiac by mi sie chcialo i w ogole dziwnie:D:D:D tez je podziwiam, no doswiadczone

Gość ale przynajmnie mają one cos
z tego zycia!!!

Gość vvgvvv
a jak wejsc na ich profil daj jakis temat na ktorym one sa

Nie znacie się.......i trochę tolerancji................

Gość vvgvvv
jak wejsc na ten profil chce wiedziec o czym gadamy

uuuuuuu cwaniaczku trzeba zasłużyć.................

Gość vvgvvv
no powiedz jestem dziewczyna

Gość vvgvvv
ma ktos goraca?

Gość vvgvvv
jejku zdjecie jedno jets ale nie sadze zebybyly na tyle glupie zeby dac swoje zdjecie? jaka masz pewnosc ze to one?

Gość zouuuuuuuuuza
jej nie obrazam nic takiego, tylko ciekawa jestem bo mozna tu przeczytac rozne rzeczy, ja bym sie wstydzila przed niektorymi, zegnam was bo pytania nie rozumiecie

Gość vvgvvv
chyba ty nie rozumiesz o co ci chodzi a jesli my nie rozumiemy pytania to dlatego ze ty nie umiesz go jasno sformulowac

Gość zouuuuuuuuuza
chodzi mi o to ze pisza rozne rzeczy o seksie, jak wkladaja do buzi itp. i maja swoje zdjecia i czy sie nie wstydza jak znajomi to zobacza, jacys koledzy, no napewno faza by byla:D ale dobra nara

Gość Hilarious
mylisz nimfomanię goracej ze szcerością ;)

Gość Hilarious
nic co ludzkie nie jest mi j>>aka to szczerość wymyślanie tych bzdur?

Gość gość
no siema! Pisze to poraz n-ty. Po pierwsze primo:Nie zastanawiam sie nad tym, co piszesz Autorko. Jako zobacza, to sobie poczytaja i albo sie posmieja, albo wzrusza ramionami albo powiedza: ło matko, co za gupia laska, ze takie rzecz wypisuje. Mam to szczerze gleboko w powazaniu. Wiekszosc z nas robi lodziki, kocha sie w roznych pozycjach, zastanawia sie nad roznymi elementami pozycia i dzili sie nimi z przyjaciolmi lub obcymi na forach incognito. Nie mam sie czego wstydzic, zeby pisac incognito, nie odbiegam moja aktywnoscia secualna od sreniej krajowej, nie robie nic wstydliwego. Ci co mnie znaja absolutnie sie nie zdziwia sposobem wypowiedzi ani tematyka. ci co nie znaja, to poznaja i jak im nie odpowiada to mnie to niestety ale wali (brzydkie slowo ale je lubie:D0Po drugie primo:Nie jestem wcale taka doswiadczona, mialam 2 partnerow, nawet sie czesto nie bzykam i nie lubie udziwnien w sexie.Myslalam, ze bedzie po 3 primo ale go nie maAaa, jest, po trzecie primo: tak to moje zdjecie, tak wyglada moje lico:o

Gość psikutas
o fuck ale stara baba.

Gość gość
Ktora? Ja czy Gorrraca? Obie jestesmy w tym samym starczym wieku lat 26:o Kupisz nam trumne?:o

Gość psikutas
ty pozdro.wtgladasz na 36.goraca to wogole jakis jaszczur.ciebie bym z lozka nie wykopal,ale tylko przy zgaszonym swietle

Gość gość
Dzieki Ziooom, nie chce z Toba isc do lozka, wole sie zakopac zywcem:o Taka stara rura ze mnie, powod do nastepnego dola:o

Gość psikutas
Dobra, to był kit, nie dołuj laska tylko lepsze foto zapodaj.Wiem wqrwiona jesteś, ale przynajmniej zaczęliśmy gadać:).Tak naprawdę fajna jesteś.

Gość gość
Nie mam lepszego foto, ja tak wygladam, nie skocze przez to z mostu:o Tyle, ze wszyscy mi mowia, ze wygladam na mniej niz 26 stad lekkie zdziwienie, ale moze fakt ze to foto jest badziewne, zara zobacze czy mam jakies lepsze, ale watpie:o

Gość psikutas
Oki.Fajnie by było:).Fota jest spieprzona przez tego kto robił zdjęcie.