Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zouuuuuuuuuza

pozdro600 i gorrraca 25 nie boicie sie ze.......

Polecane posty

Gość tak no
no moja opinia jest taka::: nie jestes piekna ale nie jestes tez brzydka troche za bardzo sie malujesz wygladasz mlodziutko ale to nic i ten kolczyk w nosie ochyda i wlosy zapusc bo teraz zero u ciebie kobiecosci

gorrąca ---> nie mówię żeby od razu do pasa :P ale ta grzywka jakaś taka nie halo jest i zmienia całokształt Twojej bardzo ładnej twarzy (masz oryginalne rysy :) )

Gość tak no
no nie jest to konkurs pieknosci ale wy z siebie wlasnie robicie miss polonie!!! aktora to bi jest

pozdrooo ---> ano nie zaglądałam długo ale czasu nie mam :P poza tym był taki czas, że już mi sie nie chciało tłumaczyć tym pomarańczowym tępakom rzeczy dla mnie oczywistych :D przestało mnie już bawić to nasrywanie na mnie choc mnie to cały czas waliło i wali dalej :D nie wiem może powrócę ze zdwojoną siła ?? :D

Gość tak no
te niewchodzi mi tak ci kutas stoi ze nie widzisz ze linki dalam

Gość nie wchodzi mi
mam i wale:)zajebiste oczy!

Gość takajedna2525
haaaa uwazaj zeby ci twoich nie wibil kutasie

Gość gość
Wracaj wiec! Ja do Ciebie nigdy nic mialam, nie wiem o co im chodzilo:oA Twoim zdaniem --->tak no wszyscy ludzie, ktorzy z roznych przyczyn maja w necie swoje foty chca uchodzic za miss polonia czt mister of the world? Toz Ty myslisz, ze my nie wiemy jak wygladamy i nie mamy za grosz dystansu do siebie? Miej troche wiary w ludzi, moze nie sa jednak az takimi debilami:D

Gość pozdro masz super usteczka
na miejscu Twojego faceta bym je nie tylko całował :classic_cool:

Gość gość
On nie lubi sie calowac w usta:o, porazka:o

Gość pozdro masz super usteczka
to w takim razie ja Cię moge pocałować ;):classic_cool: P.S. i nie tylko pocałować :classic_cool:

Gość gość
Wirtualnie mozesz mnie calowac wszedzie:P

Gość gość
Gorrraca---wszedzie, w usta mnie czesto cmoka, ale bez wymiany plynow. W slimaka uderzamy tylko w czasie seksu:o Chyba nie ma takich potrzeb:(

Gość pozdro a robisz loda
bo usta masz stworzone do tego :classic_cool:

Gość gość
Cwiczylam:D I chyba zaczynam juz kumac o co chodzi, ale dlugo nie wyrobilam. Z pewnych przyczyn nie moglismy tego robic w pozycji jakiej radzilas i w takiej zwyklej, gdy on siedzial, to nie bylo zbyt wygodne, ale chyba lapie, bo On mowil, ze czasami sie robilo ciasniej, czyli chyba wchodzilo tam gdzie mialo wejsc:POdpowiadam: Robie loda mu bo umiemRobie loda mu bo lubie toRobie loda mu to takie piken jest:PZnacie ten kawalek?:D

Gość gość
piken=piekne 😠

Gość pozdro a robisz loda
kurde pozdro, jak ja mu zazdroszczę!!!!! 😭

Gość gość
A Tobie nie ma kto zrobic loda?:P

pozdrooo ---> mój facet też nie lubi ślimaka :P tzn toleruje go też tylko podczas seksu a jeszcze 4 lata temu nie mogłam go oderwac od moich ust :P ehh rutyna, rutyna

Gość gość
Teoria, u mnie dokladnie taka kolej rzeczy jak u Ciebie, przyzwyczailam sie:)Gorrraca, bede probowac dalej, tylko musze poczekac, az \'ciocia\' sobie pojedzie na dobre, zebym inna pozycje mogla obrac:D:D

eeee nie musisz tak jak myślisz :D po prostu uklęknij obok niego z głową w kierunku jego nóg - będzie troszeczkę po skosie ale właśnie odwrotnie:D- na pewno dużo lepiej :D

Gość gorronca 25
w takiej pozycji najwygodniej jest obcinać mu paznokcie, wierz mi, znam się na tym.

Gość hooooopppp
przepraszam,ze sie wtrace,ale moglabt=ys mi gorraaca powiedziec czego uczysz pozdro600? czy to jakas ciekawa pozycja?chetnie bym sie czegos nauczyla:)