Gość gs0ia24 Napisano Lipiec 7, 2006 Jakie mozecie polecic biuro podrozy w Warszawie, gdzie maja aprawde super ceny i super oferty sprawdzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gs0ia24 Napisano Luty 7, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taśma kIejąca 0 Napisano Luty 7, 2011 polecam sigma travel i opal travel. sprawdzone, ale ceny niskie nie są. a gdzie chcesz jechać? może coś jeszcze doradzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onkankdnas Napisano Luty 7, 2011 ale jaja ostatni raz napisalas w 2006 a teraz up ::D:D:D:DD:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taśma kIejąca 0 Napisano Luty 7, 2011 lol rzeczywiście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napewno wyjdzie z tego :0 Napisano Luty 7, 2011 ja polecam takie biuro podrózy w Złotych Tarasach bardzo solidnie mnie obsłużyli ale ogolnie to odradzam wycieczek z Almaturem i Triadą a polecam Neckermana i Alfa Star Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicak 0 Napisano Luty 7, 2011 Tylko TUI. Może byc też Rainbow Tous. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olek8833 Napisano Listopad 8, 2014 Niedawno wróciłem z Egiptu i było rewelacyjnie. Każdemu polecam to miejsce! A spływy Nilem to już w ogóle poezja. Ja last minute w promocyjnej cenie znalazłem na stronie www.odlotowepodroze.pl i tutaj też wykupiłem sobie wycieczkę online. Prosta rezerwacja, prosta płatność, no i wszystko szybko przebiegło. Dobra rzecz też jest taka, że mają aplikację mobilną, także sobie sporo rzeczy pozałatwiałem z tableta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robik33 Napisano Styczeń 19, 2015 Naprawdę ekskluzywne wycieczki robi biuro Planet Escape ( www.planetescape.pl ). Jeśli ktoś chce zakosztować prawdziwego luksusu to zapraszam do nich. Ja z żoną byłem z nimi w Kenii, w Willi Alfajiri zlokalizowanej nad samym oceanem. Powiem tylko tak w skrócie – 4 łazienki, 4 pokoje, willa spokojnie pomieściłaby 8 osób...Pełen przepych, ale było warto. 10 dni jak z bajki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenekt Napisano Czerwiec 5, 2015 Ja jeżdżę co roku na Rancho Oland ( www.oland-wczasy.pl ). Mają tu niewygórowane ceny i miłą obsługę, bardzo dyskretną. Zdarzyło mi się nocować zarówno w domku, jak też w pokoju w specjalnym ośrodku Zacisze na terenie rancza. Warunki bardzo komfortowe w obydwu miejscach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2015 Ja polecam http://wyloty-z-niemiec.pl/ wylatywałam z Warszawy ;) Wszystko świetnie zorganizowane, żadnych nieprzyjemności. Wcześniej niestety nie mieliśy dobrych doświadczeń z biurami podróży. W te wakacje też na pewno też ich wybiore ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimola Napisano Kwiecień 14, 2019 ja w Wawie jestem zadowolona z Coral Travel - fajne biuro, dobrze prosperuje, jest ubezpieczenie. jak dla mnie to na prawdę fajna opcja i bardzo udane z nimi wyjazdy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czacza Napisano Czerwiec 30, 2019 Jakiekolwiek biuro z certyfikatem rzetelnej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tost Napisano Czerwiec 30, 2019 I co ten certyfikat daje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czacza Napisano Czerwiec 30, 2019 1 godzinę temu, Gość tost napisał: I co ten certyfikat daje? Wiesz, że nie maja długów i nie zostaniesz sam na drugim końcu świata, jak biuro się zawinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tiska Napisano Wrzesień 22, 2019 Wakacje spędziłam w Grecji. Byłam z biurem podróży i Coral Travel idealnie zorganizował ten wyjazd. Wszystko na czas i na swoim miejscu! bardzo zadowolona jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamixa 0 Napisano Październik 26, 2020 tak biuro jest na prawde dobrze i sprawdzone. jestem zadowolona i przede wszystkim udało sie wypocząć!! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dommka 0 Napisano Luty 19, 2021 Coral Trave - faktycznie, dobre i sprawdzone biuro. także jestem zadowolona. warto z nimi jechać na wczasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach