Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truuskaffka

WYBIELANIE ZĘBÓW - TRESWITHE ktoś używał???

Polecane posty

Właśnie zamówiłam u dentysty kuracje 7 dni wybielającą zęby Treswithe i ciekawa jestem czy to działa???Jeżeli ktoś używał to bardzo proszę o opinie od zawsze mam żółty odcień szkliwa i mnie to denerwuje postanowiłam spróbować tego.

Gość mam pytanieee
możesz podać jaki koszt i czy to jest wybielanie nakładkowe?

mhm dokladnie nakladkowe to znaczy z tego co sie orientuje to kuracja kosztuje okolo 100 zl jak wpiszesz w googlach to sa stronki z tym preparatem ale mam znajomego dentyste to mi sprzedal po cenie kupna za 80zl uzywam 2 dzien poki co to troszke rozjasnia jeszcze mi zostalo 4 opakowania...mam nadzieje ze pomoze

Gość annnnnnn16jj
czytałam w teraźniejszym JOYu tez o wybielaniu zębów i np. kuracja jednorazowa w klinicie kosz. 1000-1200 zł a jakas na noc ze cos sie nocy 800 zł ale to chyba takie bardziej profesjonalne.. --------------------------------------------- prosze kochani o glosy:) http://www.dlazdrowia.pl/index.php?modul=10&msg=OK&msg=OK nick ania16lbn

Ja wybielalam zabki tymi nakladkami z iwhite - bardzo fajna opcja, bo nakladki sa juz gotowe do uzytku i nakladane sa na obie strony zebow. Dodatkowo sa calkowicie bezpieczne i nie niszcza szkliwa a efekty widac natychmiast.