Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam

Palacze

Polecane posty

Gość ja tam

Cześć , czy bolą was czasami płuca? Bo ja mam 24 lata pale 9 lat i mnie czasami tak bolą =serce , ze sobie mysle ze blisko zawału jestem , czy bolą was płuca palacze czy to normalne?

Gość annnnniiii
tak, mnie bola czasami, i mam uczucie ciezkości w klatce.. zawsze wtedy mam ochote rzucic..

Gość o ja piernicze
O rany, rany masz 24 lata i palisz od 9!!!!! Przecież to znaczy, że rozpoczęłaś/eś palić w wieku 15 lat! Sorka, że tak zapytam ale gdzie wtedy byli Twoi Rodzice?!

Gość ja tam
ja od dziecka byłem bardzo samodzielny a rodzicie bardzo zajęci robieniem kariery, zresztą to nie problem ukryc fakt , że się pali, ale to nie ważne , też mam uczucie cięzkości w płucach czasami , boli mnie nawet serce od tego promieniuje mi na reke, od rana czuje tone ołowiu w płucach , czy to normalka ?

Gość ja tam
czy istnieja sposoby na oczyszczenie płuc bez rzucania palenia? jakies leki czy cos?

Witaj.. ja też mam 24 lata, ale zaczełam podpalać już w podstawówce... ale czułam sie żela jak fiks... musiałam rzucić bo nie dawałam rady..płuca mnie bolały , kaszlałam.. Rzuć naprawdę warto.... Jedyny minus to taki, że się trochę spasłam...ale walczę;) Pozdro;)

Palacz to faktycznie bezmyślna istota. Jest głupi, że pali a jeszcze głubszy że zadaje takie pytania