Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chanel N* 5

Ogloszenie metafizyczne

Polecane posty

Gość Chanel N* 5

Chcialabym cie spotkac jutro...bys mnie dotknal swym spojrzeniem bym mogla zapamietac twoj zapach , chcialabym bys mnie zawstydzil gestem, slowami. Ciezko jest mnie zawstydzic ale pragne by tobie sie udalo...chcialabym czuc sie zniewolona... zniewolona przez twoja meskosc, chcialabym ocierac sie o twoja mokra skore... i palcami wtapaiac sie we wlosy...chcialabym cie kokietowac niewinnie, uroczo. Chcialabym zaprosic cie do gry... Przygryzam lekko warge i usmiecham sie prowokacyjnie.

Gość Chanel N* 5
Realne/ nierealne marzenie jest w jakims stopniu warunkiem do dalszego funkcjonowania... kazdy z nas ma swoja fantazje na temat bliskosci, oczekiwan od drugiego czlowieka czegos intensywnego.. ja na cos takiego czekam..zreszta wydaje mi sie,ze nie tylko ja jedna... Chwila slabosci ? Mozliwe. Lekkie zamyslenie nad sensem bycia tutaj.

Gość chcialbym...
czuc twe rzesy na policzku...slyszec szelest sukienki kiedy stajesz za mna by sie przytulic...... chcialbym rozmazywac krople deszczu na twoich nagich ramionach, rysujac nimi odzwieciedlenie snow niespelnionych....... chcialbym slyszec muzyke za kazdym razem gdy sie do mnie usmiechasz........ przyjdz.....czekam......

Gość opierdoliwszy chilijskie winko
... ;)

Gość Chanel N* 5
Rozwiąż mi dlonie by mogly poznawac kazdy centymetr twojego ciala.... pozwol sobie na zapomnienie sie...uton we mnie...i nie boj sie, nie zachlysniesz sie przywiazaniem... pozwol nam na szalenstwo , na zmeczony usmiech, na zdyszane szepty... mam dosc codziennosci, czas na magie.

Gość chcialbym.....
na nowo odnalezc droge do twych ust w nadziei na orzezwienie.... chialbym abys otulala sie mna przed chlodem nocy.... chcialbym rozwiazac twe wlosy by rozwiane wiatrem piescily moja twarz.... chcialbym zapomniec o swiecie i zyc tylko ta chwila z toba...

Gość Chanel N* 5
Chcialabym napisac do ciebie list... chcialabym obudzic sie w nocy i przykryc cie koldra gdy bedziesz odkryty.... chcialabym podziwiac twe oczy gdy bedziesz mi opowiadal o tym jak ci minal dzien... chcialabym bys umial odszukac miejsce na moim ciele, ktore skropilam perfumami przed zasnieciem....

Gość chcialbym....
ogladac zmarszki wokol oczu kiedy sie smiejesz.... chcialbym miec takie miejsce na twym ciele, ktore nalezaloby tylko do mnie.... chcialbym czuc twoje rece, twoj zapach, twe westchnienia kiedy minie juz szal uniesien..

Gość Chanel N* 5
chcialabym czuc,ze chce byc tylko z toba....ze nie chce juz szukac... chcialabym zaprosic cie do tanca kiedy F. Sinatra bedzie spiewal " Strangers in the Night " .... chcialabym dla ciebie wlozyc moja najlepsza sukienke...

Gość chcialbym...
Gdybym mial niebios haftowana szate z nici zlotego i srebrnego swiatla ciemna, i blada i blekitna szate ze swiatla, z mroku, z polmroku, polswiatla... rozpostarlbym Ci te szate pod stopy lecz biedny jestem - me skarby w marzeniach wiec ci marzenia me sciele pod stopy stapaj ostroznie - stapasz po marzeniach

Gość Chanel N* 5
Stapam po marzeniach...czyz to zla droga? to, czym sie zywie to marzenia to, czego pragne to spelnienie to, co oddam w zamian to siebie. I znow czuje sie pokonana przez moj nałóg przygryzania lekko wargi.. dobrze,ze nikogo nie ma..przynajmniej nikt znow nie powie,ze z premedytacją zachowuje sie kusząco.

\'Stapam po marzeniach...czyz to zla droga?\' No. :D

Gość chcialbym....
kus mnie spojrzeniem....kus usmiechem......... kus mnie nagoscia, choc jest to grzechem..... oplec me cialo swym aksamitem, badz ma rozkosza i mym zachwytem.....

Gość Chanel N* 5
Baw sie mna... Zamknij me spojrzenie w swoim Uwodz kazdym dotykiem i jekiem Chce slyszec twoj szept Baw sie mna... Odgarnij kosmyki wlosow I spojrz tak abym poczula dreszcz Zamknij mnie w sobie

Gość a ja chcialabym
powiedziec i uslyszec to samo, ale nigdy nie znalazlabym takich slow, skad to bierzecie?

Gość a ja chcialabym
i czy myle sie myslac, ze ten dialog tworzy jedna osoba?

Gość Chanel N* 5
Jak dialog moze tworzyc jedna osoba? :) Niestety nie znam swojego "partnera" w tym jakze elektryzujacym dialogu....choc zastanawiam sie czy mozna to tak nazwac...czy moze to wyraz tego, czego pragna dwie rozne osoby...niekoniecznie kierowany do siebie wzajemnie :) Wczorajszy wieczor przyniosl mi usmiech i głodne spojrzenie ... milo jest spotkac osobe, ktora przypomina ci o tym,ze nie tylko ty pragniesz czegos tak bardzo...czegos tak strasznie namacalnego w nienamacalnej przestrzeni....

Gość chcialbym....
sam sie dziwie jak to mozliwe ze......... skad znasz moje mysli.....me marzenia..... czy dane mi bedzie cie spotkac...... jak dluga bedzie ta nic co nas polaczyla i co zrobimy gdy nas rzeczywistosc ogarnie.........

Gość chcialbym....
slowa milosci niespelnionej zna tylko ten co sam jej doswiadczyl......

Gość a ja chcialabym
chodzilo mi o to, czy sama sobie odpisujesz ale jesli nie, to tym lepiej

Gość Chanel N* 5
Jest ponoc wiele rzeczy niemozliwych na tym swiecie... Ale czy miano "niemozliwe" nie zalezy przypadkiem od nas samych.. A przynajmniej czy nie mozna pomoc sobie , czy niemozliwe jest poskromic swoj apetyt na zycie..na milosc ..na szczescie? Przeciez nie warto jest zapychac sie substytutem milosci... A moze sie myle...

Gość chcialbym....
wiara cuda czyni......... lecz czy wiara spelnie marzenia........ czy odnajde to czego szukam...... czy nie zostane sam ze swoim zyciem i miloscia, ktora nie znajdzie spelnienia....... czasem substytut to jednak cos wiecej niz nic...........

Gość Chanel N* 5
Drogi Panie Nieznajomy - Znajomy ;) - pozwole sobie na zwrot oficjalny gdyz nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie ;) Otoz mam do Pana bardzo wazne pytanie : Czyz nie warto szukac to, czego sie tak pragnie? Czyz nie warto czekac....? Coz nam pozostaje bez wiary i nadziei? Jakze to banalne....ale czy nie tak wlasciwie jest? Czy w tym szaro-brutalnym swiecie nie warto powalczyc o blyszczace spojrzenie i poczucie spelnienia....? Czasem substytut gorszy jest niz nic.....cos o tym wiem.

Gość chcialbym....
mozna czekac na milosc, na to cudowne spojrzenie jej oczu kiedy jest w tobie zakochana..... mozna odrzucic wszelkie kompromisy i substytuty i zyc wiara i nadzieja tylko jak dlugo? rok, dwa, piec, dziesiec..... czasem czekajac na ksiezniczke mozna przegapic kopciuszka..... a pozniej co? liczyc ze trafi sie nastepny? albo dalej uparcie tkwic przy swojej ksiezniczce? co jesli ona wybierze proznego ksiecia zamiast dzielnego rycerza? kazdy liczy na to ze to wlasnie on jest wybrancem losu i jesli bedzie walczyl do konca to ostatecznie dostanie to czego chce..... nie zawsze nasze idealy daja sie realizowac, czesto zycie zmusza do wyrzeczen i kompromisow. coz wtedy? ulec presji czy zyc marzeniami w wirtualnym swiecie? nie kazdy ma dosc czasu na dalsza walke........

Gość Chanel N* 5
:) Ostatkiem czasu pragne napisac, iz... Nikt nie zmusza do zycia kilku lat w odosobnieniu z nadzieja ,ze znajdzie sie swoje szczescie Zycie jest zyciem i nic nie przychodzi za darmo. Chcialabym zyc w bajce ale tak nie jest i nie stanie sie,ze pewnego dnia zapuka do mnie moj ksiaze... Nie mozna wyidealizowac sobie kogos lub czegos i biernie czekac. Nie ma idealow-to chyba jasne... ale gdy sie kogos pokocha..prawdziwie...sztuka kompromisow mozna stworzyc prawdziwie idealny zwiazek. A marzenia....no coz...kim jest czlowiek bez marzen....? Niech kazdy odpowie sobie sam.

Gość chcialbym....
Think of me, think of me fondly when we've said goodbye. Remember me, once in a while, please promise me you'll try. When you find that, once again, you long to take your heart back and be free - if you ever find a moment, spare a thought for me.....

Gość podnosiciel upadłych topików
DChF :-D

Gość Chanel N* 5
Think of all the things we've shared and seen - don't think about the things which might have been.. But please promise me, that sometimes, you will think of me! Ch.Hart &

Gość chcialbym....
We never said our love was evergreen or as unchanging as the sea but if you can still remember - stop and think of me....