Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja troche tak

nie zakochujcie sie!!!

Polecane posty

Gość ja troche tak

bo bedzie was bolec jak teraz mnie....

Gość jaka błyskotliwa refleksja
:O

Gość ja troche tak
przestrzegam tylko, bo sma dałam sie złapac na haczyk.. a teraz sie szamocze jak rybka jakaś...

Oj tak..nie zakochujcie sie..to bardzo boli. Wiem cos o tym. Zaangazowalam sie calym sercem i cala dusza...

Gość jestem za

Gość ja troche tak
oj la mariposa.. ty tez..?!

Gość ja troche tak
a ja sie tak zakochalam nawet nie wiem jak i kiedy.. to głupie...!!!

Gość Łatwo powiedzieć
serce nie sługa:PI tak się znowu zakochasz,zobaczysz:)

na szczęście ja mimo wszelkich starań nie umiem się zakochać :)

Gość ja troche tak
mi sie to zdarzylo 7 lat po pierwszej miłosci.. kochliwa nie jestem.. ale teraz to przegielam.. i zaluję. nie zrobie tego juz. serce sługa ma byc i koniec!

Gość Łatwo powiedzieć
przyjdzie kryska na matyska:p

Gość ja troche tak
ale ja już nie chce.. ja juz nie che..! AŁA!!!!!

Gość ember
a ja wlasnie chcialabym sie zakochac!

Gość Łatwo powiedzieć
możesz sobie nie chcieć...

Gość wiecznie zakochana
najgorsze jest to ze pierwsze zakochanie zostaje w sercu najdluzej i zadnego innnego nie da sie porownac. pierwsze pamieta sie zawsze i boli najbardziej. nikt pozniej nie daje takiego szczescia zeby nie wiem jak sie staral. ja tak mam i mam przekichane i wspolczuje innym

nie przyjdzie idę do zakonu, żaden facet nie jest w stanie mnie zachwycić, wszyscy są do dupy i ja to widzę nawet jeśli się świetnie maskują

Gość ja troche tak
to niesprawieliwe.. czuje sie jak idiotka..na poczatku tej znajomości mówiłam sobie: żadnych uczuc! a potem kuźwa jak huragan sie zerwało..! a teraz syf total, totalny rozpieprz, i tylko chyba czas może cos poradzic.. tylko tak wolno mija, a rana taka głeboka...!

Gość ja troche tak
mam żal do losu!!!!!!

A ja Wam mówię, ZAKOCHAJCIE SIĘ i nie rozważajcie czy to dobre czy złe ZAKOCHAJCIE SIĘ BEZINTERESOWNIE i otulcie się Wszyscy tą miłością...Pozdrawiam 🌼 :) Niechaj miłość jak szampan zaszumi Wam w głowach. Pozdrawiam z sabatu... 🖐️

Gość Łatwo powiedzieć
daj spokój , życie jest piękne!!!!!!!!!1

Gość ja troche tak
było piekne, owszem, gdy nie znalam smaku jego ust... teraz świat zawiązany na supeł, uciakłam, podziekowalam mu, powioedzialam a kysz! i liże rany... co za beznadziejne uczucie! nigdy wiecej!

najlepiej mieć żal do losu (żałosne), użalać się nad sobą i płakać w poduszkę, zamist zrobić coś, żeby ten facet też się zakochał albo postarać sie zapomnieć o nim. Lepiej śnuptać po kątach i robić z siebie ofiarę zamiast wziąć się za cholerę do siebie. Męczennicy

Gość Łatwo powiedzieć
akurat:P

Gość ja troche tak
robie wszystko by zapomniec.. dokladnie wszystko co mozna, błyskotliwa, błagam, nie znecaj sie...

będę się znęcać. Po to, żebyś sobie to przemyślała, żebys zrozumiała, żebyś pomyślała o sobie, że jesteś załosna i zrobiła z tym coś! mówię powaznie, kobieto, świat nie ogranicza się do jednego ograniczonego faceta

miłość nie boli:) Miłość jest wtedy jak on i ona czują to samo, jest odwzajemniona:) co boli? fakt, że chcemy kogoś, kto nas nie chce, bo nic nie czuje do nas. Boli zatem nasza duma, to, że nie mozemy miec kogos, nie mozemy miec, a jak ktos komus nie da zachciewjaki to go boli. Tu miłosic nie ma, jets jakies chcenie i to czasem za wielka cene. nieraz wyrachiwana. potem są sceny żalu, cierpienia, obwiniane, zadaje sie wtedy ból i oto choczi by czuł ze boli, tak jak nas boli, ze nie mozemy miec. potem sa zlosliwosci, bo ty, bo przez ciebie, a facet ducha winny.

Nieprawda ze milosc jest tylko tam gdzie i on i ona sie kochaja..Ja kocham, on-chyba nie..Boli?Tak, bo chce temu komus dac cale swoje zycie bo go kocham a on nie chce..

no wałsnie to nie miłosc Miłosc jets jak on i ona kocha jest wzajemna a to co ty piszesz to jets z samotnosci, wzdychasz do kogos bo czujesz bol samotnosci i masz w sobie uczucia pragnienia miec kogos obok siebie, by nie byc sama i szukasz na sile kogos komu mozesz to wcisnac i padlo na niego. a on co ma to przyjac? milosc nie jets tak, ze ty mowisz o z tym cche byc i teraz on ma z toba byc. Nie milosc rodiz sie w 2 sercach a nie w jednym, wtedy jets tylko pragnieniem. znalalam takie szly do lokalu i mowily ale bym sie zakochala, no bo tak ciagle sama. I bach za jakis czas o w tym sie zabujala ale cierpie... to sie w psychologii jakos nazywa, czesto z kalkulacji albo tak na sile z samotnosci wybiera sie kogos i potem chce sie go i tyle, a ze on nie chce to nas to boli. No bo jak to nie chce a ja go chce. na tejzasadzie, ale to nie milosc. milosc to jak zadno niczego nie zaklada, nie kalkuluje, nie znaja sie, a tu rozmowa, rozmowa i bach zakochani, oboje w tym samym czasie. jesli ktos zatyrzmuje sie tylko na okladce, i szuka okldaki do zakochania to tez nie milosc. trzeba znac i smutki i radosic itd. cala osobe.