Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurzył

ale mnie wkurzył!!!!!!

Polecane posty

Gość ale mnie wkurzył

smsował jakiś czas z peną dziewczyta tak niby dla zabawy, nawet w czasie seksu nie dawała mu spokoju.. Juz miał jej niby dosyć, koniec tej zabawy a wczoraj sie poprostu z nią spotkał bo nalegała!!! I dowiedziałam sie niechcacy bo pewnie sam by mi nie powiedział. A teraz sie smieje ze to tylko zarty a ja jestem jedyna.. Co wy na to?? puścic mu to płazem?? moze jakas wypróbowana kara??

Gość ja bym niepodarowała

Gość .ona.
no nic trzeba jakąś kare wymyślić..

Gość co za wyrafinowane zarty
on nie traktuje cie z cala pewnoscia powaznie

Gość .ona.
ja nie mam nic przeciwko spotkaniom z "koleżankami" ale musze o tym wiedzieć.. ale nie wiedzialam i to jest tu najgorze.. pewnie by sie wygadał ale własciwie nie zdążył..chyba za mocno poleciał tym razem. hmm moze go udusze :)

Gość niech spada
napewno mysli ze jest cwany i sprawdza ktora z was jest lepsza. kopnij go w d....pe dziewczyno

Gość .ona.
kurcze 2, 5 roku hmm, a mi nawet nie pozwoliłby byc kelnerką ze względu na obcych.. ach ci faceci

wiesz. ja też nie mam nic przeciwko jeżeli mój facet chce się spotykać z koleżankami. ale zawsze robimy to razem, no chyba, że ja nie ogę! ale jeżeli to koleżanka. to czemu Ci wcześniej o niej nie powiedział? zdradza cię i tyle. a Ty mu wierzysz, a za 2 tyg. będzie na kafe płacz.

Gość .ona.
alez powiedzał, czytałam wszystkie smy od niej chociaz nie miałam ochoty, no ale wciskam mi je.. wiem ze sie bawił ta dziewczyna , nawet mi jej zal bo chyba sie zakochała, ale granice zabawy gdzies musza byc!!! miałam nadzieje ze któras miała podobną sytuacje.

Gość .ona.
stwierdził ze chce sprawdzic czy potrafi jeszcze zbajerowac dziewczyne.. no chyba potrafi.. nie wiem czy wszyscy faceci tak maj? hmm fakt ze dojrzewaja troche później ale to juz 25 lat..

kurdedziewczyno żal mi Ciebie. nie dlatego, że cię facet w chuja robi (a robi) tylko dlatego, że ty mu w to wierzysz. ehhh. kolejna naiwna nastolatka./.

Gość miss sporty
Boze!!! skad sie biora na tym swiecie takie naiwne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZLAG MNIE TRAFIA!!!!!!!!!!! dziewczyno!!! opamietaj sie!!!!!!!!!!!!!

Gość miss sporty
przepraszam ze sie unioslam ale naprawde zyla mi na szyji wychodzi jak czytam takie rzeczy

pierwsze pytanko ile macie lat??? i na jakiem etapie jestescie to wazne jak jestescie dlugo to mu odpusc przeciez nic z nia nie robil

nio wlasnie jogurciku:) mam wlasnie ochote na waniljowego:)

jogurt a zauwazylas gdzie my tam nikt nie chce z nami gadac

Gość nie daj sie dziewczyno
kłamie cie i ma frajde z tego jeszcze ,zrób tak samo jemu i zobacz co on na to i wtedy zobaczysz odpowiedz .pozdrawiam.

jogurt i lilia....jak się słodka zrobiło:P Będziecie się teraz konsumować? ;)

Gość nie widzisz nic złego
w tym, że ktoś bawi się innym czlowiekiem? Za samo takie powiedzenie facet dostałby ode mnie solidną pogadankę "On się bawi tą dziewczyną". Napisałaś to jakoś tak bez emocji, jakbyś nie widziala, że to jest coś wstrętnego. A to jest żywy czlowiek. Chcialabyś, żeby tobą się ktoś bawił? Tobą zresztą też się bawi, jeśli Cię nabiera na takie historyjki, że się z nią spotkal bo ona nalegała. A on co? Uprzejmy taki, że nie potrafi odmówić? I jeszcze to, że Ci pokazuje smsy od niej - ohyda. Licz się z tym, że Twoje smsy do niego pewnie też ktoś czyta albo będzie czytał jak się rozstaniecie. Robi świństwo i jej (co to za pokazywanie prywatnych smsow komuś, do kogo one nie są adresowane?) i Tobie (rani cię pokazująć jaki to z niego rozchwytywany przez kobiety macho.) Jakiś niedowartościowany facecik z niego. Do mężczyzny to mu daleko.