Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurzył

ale mnie wkurzył!!!!!!

Polecane posty

Gość bekkkaina
Co wy macie za facetów, i jeszcze tak dajecie sie kołowac oczu nie macie czy co?????? Faceci to naprawde wam potrfią zrobic siano z głowy a wy głupie sie dajecie

Gość .ona.
jejas myslalam ze temat pójdzie w zapomnienie. hmm lila 24 mam 26 i znamy sie prawie 3 laty.Dostał pogadanke niezłą, bo nie lubie jak bawi sie uczucuami innych. a on na to ze chciał sprawdzic czy jeszcze potrafi zbajerowac jakas dziewczyne w wieku 25 lat. No i robił to od samego początku. I wiecie co? po 15 min rozmowy zapytała czy ma gumke... tego to juz nie komentuje.. przeciez zna go tylko z smsów.. stwierdział ze bardziej nie mógł zaspokoic swojego ego. Wyjezdza niedługo zagranice i ma zamiar napisac jej ze nie wróci zeby było delikatnie.. stwierdziałam po tym wszystkim ze dziewwczyny sa naprawde różne różniste.. wpadła jak sliwka.. a ja juz mu wybaczyłam.. znam go i wiem ze jestem najukochańsza :) a to ze lubimy wolnosc w związku cóż..

Gość .ona.
jakas kobietka napisała tu ze nie widze nic złego ze on sie bawi ta dziewczyna. Alez widze, ja nie potrafiłam odmówić kawy lub tgańca nawet mało przystojnemu chłopakowi, bo mi go żal było.. no ale faceci juz tak maja.. mam takie doświadczenia no i wiem ze dojrzewaja później

Gość .ona.
i jeszcze cos.. ciesze sie ze spotkałam faceta który mi o wszystkim mówi. Spytałam go czy wszyscy faceci maja inne kobiety w głowie (będąc na plazy i podziwiajac z nim wdzieki innych) odpowiedział mi - wierz mi ze wszyscy - mam wielu kolegów.. a ja jestem wobec ciebie poprostu szczery.. cóż

\"a wczoraj sie poprostu z nią spotkał bo nalegała!!! I dowiedziałam sie niechcacy bo pewnie sam by mi nie powiedział.\" wiec o wszystkim Ci mowi? jaaaasne ;)

Edytka dobrwe spotrzezenie. hehe. wiesz co? mój facet nigdy by nie sprawdzał tak swego ego. a wiesz czemu? bo wystrczy, że jakaś laska pożera go wzrokiem na ulicy. ja się uśmiecham, a on rzuca tekst \"widziałaś Kochanie jak się patrzyła?\" i jego charakterystyczny śmiech. po drugie. Twój facet ma wielkie kompleksy. po trzecie. mój facet. jestem tego pewna, nie patrzy za innymi, a jeśli się spojrzy to co? wolno mu. ale on wie i ja to wiem, że jestem jedyną. głupie takie dowartościowywanie się.

Gość .ona.
nie patrzy za innymi heh dobre tu sie uśmiałam. Moja koleżanka z pracy tez jest tego pewna, szkoda ze nie widzi ze jej mąż pozera mnie wzrokiem przy kazdej okazji..