Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz 22

Na piękne dziewczyny nie spoglądam, wiem, że one specjalnie kuszą na ulicach

Polecane posty

Gość Mateusz 22

Ubierają się wyzywająco, aby przykuwać uwagę i podbudowac swojego ego. Dlatego ja gdy widzę jakąś ładną wyzywając dziewczynę nie patrzę się na nią jak obok niej przechodzę. Nie daje jej poczuć zwycięstwa nade mną. Czy ktoś równiez tak ma? Czy tylko ja jestem odosobiony?

Gość barwo brawo

Gość znowu Pucio
:o

Gość nie masz dość Puciek
:o:p

Gość jaki pucio
to ja mateusz 22!!!!!!!!!!!!!

Gość dave2244
siemka... to prawda... masz troche racji :P zakladaja mini zwlaszcza teraz kiedy sie cieplo zrobilo skape bluzeczki i te sprawy a biedni chlopacy... :D biedni chlopacy chodza i sie ogladaja za nimi a jezyki maja przy samym asfalcie :P hehe dobre to komicznie to wyglada... ale tak na serio... moze i one uwodza i sa zmyslowe ale wolabym sto razy skromna panne niz taka wyzywajaca... sam bym sie przy niej zle czul - nie jestem bowiem jakims super Narcyzem czy Playboyem - a wiadomo ze kobiety takich lubia... tylko ze nie wszystko zloto co sie swieci... :/

Gość boze znowu on
pucio do domu!!!

ale zrozumcie, że nie tylko wy, faceci macie prawo do paradowania latem w krótkich spodenkach i skąpych podkoszulkach:o nam także jest gorąco i dlatego sie skąpo ubieramy:p wasze zdanie jest cokolwiek wkurzające:o sorry uniosłam się.

no właśnie, przeciez jest po prostu gorąco. To co dziewczyny mają się ubierać w swetry i płaszcze teraz? Chyba logiczne, że ubierają się, jak najlżej:O

róża, no może płaszcze i swetry to przesada, ale piątka za identyczne zdanie;) po prostu trzeba być sobą, nie zaś wyzywającą i wulgarną:) ja nie wstydzę się odsłaniać nóg czy brzcha:p w końcu mamy lato, gdybyśmy wszyscy podchodzili do tematu jak Mateuszek na plazy zasłaniałybyśmy ciało zamiast je odsłaniać:p

Gość dave2244
jestescie zbyt kuszace dziewczyny w tych strojach skapych wiecie jak to dziala hooooooooo nie wyobrazacie sobie !!!!! :/ jezory przy ziemii niektorzy maja :/ biedacy :(

dobra dave, ale to przecież natura:p a naturalne problemy należy rozwiązywać w sypialni :p wtedy problem sie \"skurczy\":p