Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha81

jestem rozdrażniona i to strasznie,jest mi źle!!!

Polecane posty

Gość kacha81

albo ta pogoda tak na mnie wpływa albo nie wiem, fatalnie sie czuje mam doła, nie wiem czego chcę i ogólnie zaraz sie chyba poryczę, moze to ulzy;(

Gość mam tak smao w te upaly
wszystko mnie drażni,wkurza,chce mi sie plakać,dzisiaj rano sie na os zdenerwowalm,bylo mi zle i smutno az sie poryczalam:-oJak sobie troche poplakalm to było mi o wiele lepiej;-)Potem zimny prysznic i fajny film i juz jest o wieeele lepiej:-)

Gość zrzęda foruma
A mnie boli uep :o

Gość kacha81
no a czasem jestem taka nabuzowana że tylko bym worek treningowy potrzebowała aaaaaaa...

Gość hej dziewczyny
ojojoj to widze ze nie jestem odosobniona ;) ja to az sie pozarlam z facetem:( porazka....nie umiem nad tym zapanowac czepiam sie ciagle o byle co non stop kazdego kto sie napatoczy:( a potem az sama siebie denerwuje i chce mi sie wyc :( tylko ze ja mam na domiar zlego jeszcze ciote...nie dosc ze miesiaczka to jeszcze i te upaly....

Gość Edax
ja jestem wiecznie podenerwowana. wkurza mnie wszysko. poza tym wczoraj skoczylo mi cisnienie i od dwoch dni boi mnie glowa.....szok.

Gość rozzalona
hej ja tez mam ten problem,jestem zła i wydaje mi sie ze wszyscy sie sprzysiegli przeciwko mnie,pozarłam sie z facetem i mimo ze jestem z nim to jestem sama:(czegos mi brakuje ale sama nie wiem czego ,ostatnio czesto sie kłócimy i nawet zastanawiam sie nad rozstaniem bo juz nie mam sił na kłótnie a on zeby sie odegrac to milczy nawet nie napisze smsa,nie mam nawet siły zadbac o siebie wczorajszy dzien spedziłam w łózku .