Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaona

Mówią o nas kobiety niezależne a tak naprawdę jesteśmy starymi pannami.

Polecane posty

Gość gość
Jaco, nie wiem co Ci poradzic. Nie trafiles po prostu na taka, ktora by czula do Ciebie chemie. Zmien towarzystwo i uwazaj, bo to forum miesza w glowach:D

Gość nie wierze pozdro i malutka
na uczuciowym! co znudzilo sie juz wam ciagle rozmawianie na erotycznym o obciagach, minetach, lodach i ruchaniu???

Gość jaco
nie wszystkie są takie, mam naprawdę kilka dobrych przyjaciółek za które dał bym się pokroić ( i vice versa, przekonałem się nie raz o tym !!!! ).. Brakuje mi tylko kogoś takiego z którym mogę zrobić coś więcej niż się potrzytulać czy pochodzić za rączkę w parku.. Jak to kiedyś jedna stwierdziła, nigdy nie poznała faceta który nie chciał by od razu z nią iść do łóżka ( zawsze każdy chciał ), ja nie bo jej nawet nie poznałem, większość z wass drogie panie stierdziłal by że to qrw*.*, ale tak wcale nie jest...

Gość nie wierze pozdro i malutka
oo sory niedopatrzenie myslalem ze to uczuciowe bo taki "powazny" temat:D sooooooooooorka

Gość 100samiec
jaco nie chce mi się wierzyć, że ustawiłeś męża koleżanki.W moim przypadku już byś nie żył.Nie mogę pojąć jak można siedzieć z butami w czyimś życiu.Taki kolega musi się dostosować do moich zasad a nie ja do jego.

Pozdro mowię Ci prawdę tak jest, ale nie sugeruj się nie nastawiaj, nie sluchaj nikogo, gdym ja słuchała rodziców , koleżanek, rozwiodłabym się nie raz, nie sztuka kochać Pozdro gdy ktoś jest miły, przynosi kwiaty, sztuką jest kochać gdy Cię rani jak cholera, sztuką jest wybaczać i dalej ufać to tak jak ja, od podstawkowi tak mam z przyjaciółkami, cholera, zawsze wolałam mężczyzn, nie są tacy podli, żadnego nie spotkałam takiego wrednego jak kobiety:D

Gość jaco
100samiec, ustawiłem nie jednego i ustawię jeszcze pewnie z paru nowych nabytków moich pań. Nie pozwolę aby ktoś zrobił krzywdę osobie na której mi zalerzy.. Jednemu mężusiowi a zresztą nie ważne..

Gość 100samiec
jaco gdyby jakiś facet odważył się i próbował zmusić mnie do postępowania w określony przez niego sposób w moim małżeństwie,to zapewniam cię,zginąłby on albo ja.Ale pewnie w warszafce sami zniewieścialcy mieszkają skoro dają się ustawiać.

Gość jaco
teraz to już chyba moja misja, zresztą samiec czy pozwolił byś swojej żonie pojechać na wakację z facetem i jeszcze ich wspólną przyjąciółką... na początku też go trochę ustawiłem bo raz nawet próbował ją uderzyć, do mnie nie wiem czemu ale nie wystartował a nawet jakby to (..... odwiózł bym go do szpitala ... )

Gość 100samiec
Aż tak tolerancyjny nie jestem i raczej bym się nie zgodził-no chyba że ja też jechałbym z miłą panią na wakacje hehehe, ale uważaj, zawsze możesz trafić na lepszego od siebie i będziesz miał urlop w szpitalu.

jako- gdybyś wyjechał z takim tekstem do mojego męża, to więcej byśmy się nie spotkali. Jak można narzycac zasady współżycia w czyimś związku. To Twoja przyjaciółka powinna porozmawiac ze swoim mężem, a nie ty. pozdro600 - Myślę, że Twój facet ma kompleks matki. Jest zbyt do niej przywiązany, boi się rozstania z nią. Ten lęk nie pozwala mu na stworzenie zdrowego związku. to tak na marginesie. I jeszcze coś: Jeżeli chce się coś osiągnąc to żaden partner, żaden związek temu nie przeszkodzi. Można rozwijac się, kształci, zajmowac się swoim hobby będąc w związku. Maalutka-myślę, że takie dziwne relacje między zachłannymi kobietami i nie do końca świadomymi mężczyznami są wynikiem wiloletniego patriarchatu. Kobiety bardzo często myślą , iż wychodząc za mąz unikną samotności. Na siłę starają się byc idealne, niemal jak supermenki. To nic nie da. małżeństwo nie jest gwarantem ucieczki od samotności. Często w małżeństwie jest się bardziej samotnym niż nie będąc z żadnym związku.:D

A kto zaplaci za łatanie ubytków w uzębieniu?:) Wg mnie ma nic gorszego niż ingerowanie w związek. Jaco nie wierz tak we wszystko co Ci mówią:) Róznie to może być. Poznałam na szkoleniu pewną kobietę, czasami gadamy na gg, to co ona mi opowiada mnie się w głowie nie mieści, rozumiem, zakochać się, romans, mogłabym zrozumieć, ale ona umawia się trzema na zmianę, nie wiedzą o sobie i każdy szczesliwy, to co mi opowiada:D:D ech włos się, każdy z nich tak jak jaco skoczyłby za nią w ogień, a prawda jest tak że wykorzystuje ich na maxa.

Gość jaco
aniulciu, wyjechałem z takim tekstem bo zosłem o to poproszony a od siebie byłem gotowy wyjechać z rękami!