Baba 219 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Nigdy mi nic "nie drygło" na jego widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 49 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Jest serial o weselach w stylu Bollywood. Nie lubię. Wole tureckie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 4 godziny temu Ślepym w miłości ciemność jest najmilsza Panie Szekspir Mój Panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Baba napisał: Nigdy mi nic "nie drygło" na jego widok W Wilkach z Wall Street to bym go mogła oglądać na okrągło. Dłonie mi się pocą nawet kiedy o nim piszę. 🫢 Edytowano 4 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 49 Napisano 4 godziny temu Pryszczylla oszalala po narkotykach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie lubię. Wole tureckie. Ja netflixie chyba nie ma tureckich seriali w typie Sułtanki. Nie pamiętam jaki ten serial TV miał tytuł. Stulecie Sułtana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 4 godziny temu Całuję Twe przyrodzenie z czułą lubością. Odchylam skórę próbuję słonej główki słonego smaku człowieka I gdzieś slodko-gorzki Ty Umierasz Umierasz Nasieniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 375 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Ostrzeżenia dalej nie ma. A miało być po każdym poście. Ciekawa jestem ile jeszcze razy do tego wrócisz mając odpowiedź na wysokości wzroku. Napisać ci to capslockiem z brokatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ja netflixie chyba nie ma tureckich seriali w typie Sułtanki. Nie pamiętam jaki ten serial TV miał tytuł. Stulecie Sułtana? Wspaniale stulecie. Chyba nie ma ale ten to jakiś romans 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 52 Napisano 4 godziny temu To chłop troluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 49 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi strike back 0 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, murb napisał: Żeby nie było, że tylko o gotowaniu. Salix, pytasz mnie co masz myśleć? Mnie to interesuja dwie kwestie czy smok cie pokryl i kiedy pokazesz stopki kochanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 52 Napisano 4 godziny temu Where Filipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: W Wilkach z Wall Street to bym go mogła oglądać na okrągło. Dłonie mi się o Ca nawet kiedy o nim piszę. 🫢 C.Farrell, G.Butler, B. Willis, D.Washington... Przy nich mi drygło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ciekawa jestem ile jeszcze razy do tego wrócisz mając odpowiedź na wysokości wzroku. Napisać ci to capslockiem z brokatem? Patrzę i nie widzę. Poproszę z brokatem i wyraźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: C.Farrell, G.Butler, B. Willis, D.Washington... Przy nich mi drygło Dobry gust masz Babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Nimfomanka napisał: Całuję Twe zakola z czułą lubością. Odchylam włosy próbuję łysej główki słonego smaku człowieka I gdzieś slodko-gorzki Ty łysiejesz łysiejesz zakolaku Idę lec w moim łóżku za kotarą, Bo to polowe tu dla mnie za chłodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Where Filipek ostatnio kiedy go widziałem, blokował tematy z "siostry lezaka" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wspaniale stulecie. Chyba nie ma ale ten to jakiś romans Fajne tam mieli kostiumy. Jak w Koronie królów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: C.Farrell, G.Butler, B. Willis, D.Washington... Przy nich mi drygło dygło! - ładna chociaż? - umarłemu by dygnął! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Dobry gust masz Babo Dobrze, że tych przystojniakow wielu nie widzę. Zaśliniłabym się na jament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: dygło! - ładna chociaż? - umarłemu by dygnął! Tu się Szekspira wspomina! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 49 Napisano 4 godziny temu Szekspir waligrùcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dygło! - ładna chociaż? - umarłemu by dygnął! Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Idę lec w moim łóżku za kotarą, Bo to polowe tu dla mnie za chłodne. nie lubię łysych ujów Lubię zwierza w futrze i z samowarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Tu się Szekspira wspomina! Bo miłość nie ma żadnych tam i granic; A co potrafi, na to się i waży; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nimfomanka napisał: nie lubię łysych ujów Lubię zwierza w futrze i z samowarem Munek znowu jesteś kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. nie dyga! łodyga nie dyga - tak się mówi Edytowano 3 godziny temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Munek znowu jesteś kobietą jestem kobietą Mała ciputka. Gładka skóra. Łono ciemne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Munek znowu jesteś kobietą Masz coś przeciwko kobietom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach