Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsha

pierwszy raz

Polecane posty

Gość ajsha

moze większość mnie wyśmieje, ale mam pytanie czy pierwszy raz boli i czy dużo jest krwi w związku z perforacją błony dziewiczej, boje sie tego, chociaż mam stałego chłopaka... napiszcie prosze :)

Gość ajsha
czekać do ślubu raczej nie bede i wiem że to jest różnie, ale napiszcie jak było u was :)

Gość hejej
u mnie troche bolalo ale to tez zalzey od chlopaka, moj byl bardzo delikatny. a krwi w ogole nie bylo chociaz byl to moj pierwszy raz

Gość hejej
walet a co ty jestes dziewica/prawiczkiem??

Gość ajsha
Walet, pozwól że ja sama bede decydować czy chce uprawiać seks czy nie, prosze jedynie o odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie, a nie dorady czy mam uprawiać sex czy nie, to jest moja prywatna sprawa

Gość do Ajshy
A czy macie za soba już petting? I czy używasz tamponów? I czy wiesz, jaki masz rodzaj błony dziewiczej? Od tego wiele zależy :-)

Gość żałosne.
boli jak cholera! Później na chirurgii miesiac siedziałam, bo mi psioty zszczyć nie mogli

Gość foxylady
Pierwszy raz boli ale jak sie kochacie to wszystko będzie ok ! :)

Gość ajsha
jeszcze nie mamy za sobą pettingu, obawiam sie że jak jush pójdziemy do łóżka to bedzie sex, a tamponów używam długo :)

Gość a mnie tam..
a mie tam nic nie bolalo i krwi tez nie bylo;) Walet Tobie ewidentnie brakuje partnera/partnerki

mnie bolało wiecej niz troche, ale krwi nie było będzie dobrze :) to piekne przezycie jak sie ludzie kochają

Gość Marta21
Bardzo boję się bólu towarzyszącego przerwaniu błony dziewiczej:( Ktoś pewnie pomyśli, że moje obawy wynikają z niepewności, czy to aby na pewno TEN facet, ale jestem pewna, że to właściwy facet dla mnie:P Jesteśmy razem 1,5 roku. Ja mam 21 lat i czuję, że to właściwy czas na utratę dziewictwa. I już pewnie dawno miałabym to za sobą, gdyby nie ten strach przed bólem. Wiem, ze tym panicznym lękiem wcale sobie nie pomagam, ale nie potrafię nad tym zapanować....

Gość słuchajcie a faceta
tez boli za 1 razem? czy tylko kobiety musza zawsze cierpec???????(miesiączka, pierwszy seks, poród)

podobno boli:Oa krew jest nie zawsze nieraz w trakcie nieraz po nieraz w ogole 🖐️

Gość czasem boli czasem nie
Mnie bolało, krwi nie było, pod koniec zaczęło się robić fajnie, a już drugi raz był bombowy. Ty się nie bój, bo nie ma czego :) tylko nie zapomnij o porządnym zabezpieczeniu 🖐️

Gość illa
mnie bolało :(

Gość illa
tyle że było ich dwóch naraz, więc chyba tak musiało być