Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amberkan

Ratujcie! Może któraś z Was wie co robić.

Polecane posty

Gość Amberkan

Czy któraś z Was też ma problemy z kręgosłupem? Zawsze miałam spokój, a od tygodnia boli mnie strasznie w okolicy pasa. Nie przedźwigałam się ani nic takiego. Ale dosłownie nie mogę wystać od kilku dni. I jak siedzę też boli. Mam pracę siedzącą, więc trudno, żebym nie siedziała. Nie wiecie co robić? Może jakieś zabiegi specjalne albo co?

Gość marcia2003
pewnie gdzies cie przewialo

Gość Amberkan
Nie przewiało mnie chyba, bo kiedyś, jak mnie przewiało, to był zupełnie inny ból :(. A ten masaż tajski? Ile to trzeba zabiegów? Nie jestem z Warszawy :( To daleko

Gość Amberkan
Ale za radę dziękuję :) Tylko jak spacerować w pracy? Jak co 30 minut będę gdzieś szła, to już widzę mojego szefa :(

mnie zawsze zaczyna pobolewać na 10 (sic!) dni przed okresem :O

Gość Amberkan
No tak... te bóle to miałam zawsze na kilka dni przed, to znaczy u mnie trzy dni przed robiło się ciężej. Ale teraz to coś innego... do okresu daleko jeszcze.

Gość Amberkan
A ile kosztuje taki zabieg?

Gość Amberkan
Kilka razy droższe??? Hehh... To już chyba wolę poradę Zielonomibtak. Dzięki Zielono. Brzmi interesująco:)

Gość Amberkan
Zielono... coś nie mogę na tego linka wejść :( A wcześniej weszłam. Strona zdjęta czy się już sprzedała ta książka?

A ja doradzam masaże bezpłatne. Trzeba powędrować do lekarza rehabilitanta (bez skierowania), lekarz \"obejrzy\" kręgosłup (sprawdzi jego ruchomość, bolesność, popyta o ble itd) i da skierowanie na rehabilitację. Ja np. też mam pracę siedzącą i straszne bóle w dole pleców. Dostałam skierowanie na masaże i prądy. Zaczynam zabiegi od 20 września, więc nie mogę nic opowiedzieć o skuteczności, ale liczę na to że pomoże.

Gość Amberkan
Dzięki Moonlight... o to mi chodziło :). Bo nie mam kasy, przyznam szczerze, na jakieś czary mary. A i o to mi chodzi, żebym wiedziała, co nie tak robię. Bo pewnie to nie bez przyczyny, że tak mi się dostaje teraz od mojego kręgosłupa. Czy Ty wiesz, jaka przyczyna u Ciebie?

Gość zielonomibotak
No nie wiem o co chodzi, ale masz jeszcze raz :) http://www.allegro.pl/item114741746_kregoslup_szkola_plecow_wejdz_i_sprawdz_.html - i poważnie, czytam, że nie masz na zabiegi i rozumiem Cię. A przede wszystkim wiem, że sama możesz zadbać o siebie. Wystarczy wiedza, a zabiegi są dla leniwych, którym się nie chce wziąć odpowiedzialności za siebie. Pozdrawiam :D

Gość Amberkan
Dzięki Zielono :D