Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witjcie kobitki ..i te z mniej i te z bardziej widocznymi brzuszkami...fajnie byloby gdyby całe 9 miesiecy nic nam nie dolegalo ,ale niestety czasem bywa tak jak dzis u mnie...ZWARIUJE...TAK BARDZO BOLI MNIE ZĄB...na pewno sa wsrod Was takie ,ktore w ciagu swojego brzuszkowania braly srodki p/bolowe...jesli tak...to prosze napiszcie jaki to byly lekarstwa i w jakich ilosciach moglyscie je brac...Ja do dzis bylam na paracetamolu ,ale on mi nie pomaga,zadzwonilam do moje gin i poradzila mi ,ze w ostatnim miesiacu ciązy moge wzisc pyralgine,co do ibupromu ,to nie za bardzo,ale...jedna tabletka mi nie zaszkodzi...Czy Wy tez mialyscie takie dylematy...?Rozwala mi pół glowy...po prostu nie daje rady...prosze pomozcie...Moze znacie jakies sposoby na bole...jakies srodki miejscowe,moze jakis domowe sposoby zeby sobie ulzyc....czekam na lisciki i pozdrawiam was wszystkie serdecznie.Monika

Gość jusiek
Jestem w 19 t.c i nadal trzyma mnie paskudny kaszel z którym radzę sobie domowymi sposobami bo boję się innych lekarstw zapisanych przez panią doktor. Wróciłam z nad morz i nawet mi trochę przeszło. Na ból głowy pomaga mi zwykła kawa z dużą iloscią wycisniętej cytryny i odpoczynek. Bo nie jestem przekonana do brania tabletek przeciwbólowych w ciąży chociaż w 2 i 3 trymestrze coś tam można łyknąc na ból,ale osobiscie tego nie polecam!!!Te wszystkie bóle,które nas łapią w ciągu tych 9 miesięcy musimy jakoś przetrwać.