Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **lejdi***

ból po stosunku podczas oddawania moczu.....

Polecane posty

Gość **lejdi***

kurcze zazwyczaj po tym jak sie kocham z moim mezczyzna pozniej odczuwam bol podczas oddawania moczu, przez jakis dzien poza tym troche boli mnie wejscie do pochwy. nie wiem czy to moze byc spowodowane jakas zla budowa, bo np. ostanio sie dowiedzilam ze mam dosc waska macice. poza tym w czasie stosunku zawsze chce mi sie siusiu... nawet po tym jak wczesniej pojde i oprzonie pecherz... prosze poradzcie mi co to moze byc

wydaje mi sie ze jest to grzybica albo masz jakies zapalenie, pojdz do lekarza da ci jakies tabletki albo krem i to minie :)

Gość **lejdi***
z tym ze mialam grzybice i ja ostanio wyleczylam wlasnie, a najpierw cliotrozmalum czy cos takiego, jeszcze jakies tabletki tez maialam pozniej lactovanginalem. bo tak w "normalne dni" kiedy sie nie kochamy wszystko jest w porzadku, nie swedzi nie ma zadnego zapachu....ostanio zaczelo mnie to wlasnie zastanawiac....

hmm a moze twoj partner jest chory? tez kiedys mialam to samo co ty okazalo sie ze mam grzybice leczylam ja razem z moim partnerem i teraz narazie jest ok.A moze masz cos z pecherzem?

Gość **lejdi***
no nic bede musiala sie wybrac do gina... tylko ze teraz on jest na urlopie przez cale wakacje ale pojde do innego :))