Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolinksa

Jak zrobić Sercę i bramę z balonów??

Polecane posty

Gość kolinksa

czy ktoś wie?

Gość wwwwwwwwwwww
Użyj odpowiednio wygietego drutu do którego potem przyczepisz balony.

Każdemu się przyda : Najlepiej 4 węże do środka sufitu podwiesic.1000 balonów to jest wystarczająca ilośc na taką salę. Nie wiem czy pisząc wyjaśnię Ci jak się robi girlandy,ale spróbuje. Dmuchasz jeden balon jednego koloru i drugi drugiego ,wiążesz końcówki ze soba jak byś wiązała sznurówkę. Później jeszcze jedną taką pare i nawlekasz te 4 balony na śliski sznurek lub grubszą żyłkę.Tak żeby był np;bordo,złoto,bordo,złoto-to wtedy ci wyjdzie wąż przeplatany jakby 4 wstążki. A kiedy nawlekasz dwa boro i dwa złoto to wyjda 2 wstążki bordo i 2 wsążki złoto. Następnie powtarzasz czynnośc ale juz balony nawlekasz w przerwy poprzednich balonów.

Gość elcikf
witam mam malutki problem. nie mam zielonego pojęcia jak zdrobić girlandy z balonów. prosze o pomoc.

Gość bosik80
cześć Mam pytanie a jak to przyczepić do futryny tak żeby to się jakoś trzymało czy ktos może opisac to bardzo szczegółowo.

Gość bosik80
Witam Mam pytanie a jak to przyczepić do futryny żeby nie zniszczyc tej kompozycji i żeby sie trzymało.

Gość gość
Jest taka specjalna taśma do mocowania balonów i robienia takich różnych cudów. Poszukaj na necie

Gość gość
możesz poszukać kogoś kto zrobi to za Ciebie na www.gdziewesele.pl :)