Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynucha

kontrolowac okres?

Polecane posty

Gość cytrynucha

Mam pytanie chcialabym jechac na wakacje i nie sama ale z wieksza paczka osob wiec nie mam mozliwosci wybierania sobie terminu, i boje sie ze to bedzie taki dzien kiedy bede miec okres i chcialabym wiedziec czy sa jakies metody / tabletki zebym poprostu przestawila sobie i ile wczesniej bym musiala wziasc?

Gość wwwwwwwwwwww
Jezeli bierzesz tabletki antykoncepcyjne to nie ma problemu. Poprostu nie robisz przerwy między jednym a drugim opakowaniem i nie ma okresu. Inaczej się nie da. Jeśli myslisz o zaczęciu brania tabletek anty to chyba jest już trochę za późno. Akiedy masz ten wyjazd?? Ja też wyjechałam kiedyś na wakacje i zaczął mi się okres i jakoś tak strasznie nie było. :)

Gość kazda ingerencja
w naturę ma konsekwencje,czy warto dla takiego blahego powodu?w koncu dla kobiety okres to stan normalny!

Gość wwwwwwwwwwww
Własnie dlatego piszę że można to przeżyć. wiadomo pewne ograniczenia wtedy są, ale tak to już jest. :)

Gość cytrynucha
no niby nic strasznego, ale ja mam 3 pierwsze dni takie ze ze mnie leci, a chcemy jechac pod namiot wiec ograniczenie pewnie jest ale damy rade :)