Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaa

całowanie a alkohol!!!!!?????

Polecane posty

mam pytanie może ktoś sie spotkał z takim czymś bądź ma ten sam problem albowiem przez niecały rok podobał mi sie pewien chłopak i kumplowaliśmy sie i pewnej nocy dosyć niedawno na imprezie oboje byliśmy pijani no i całowaliśmy sie ale on tak okropnie sie całował!!!odrazu mnie do siebie zniechęcił!!!!jak to jest z pocałunkami po alkoholu??czy są gorszej jakości??czy jeśli ktoś naprawde niefajnie sie całuje może jeszcze sie jakoś doszkolić????? blee tymcsowo nie mam dobrych wspomnień...a fajny chłopak ehhhh

Gość ktosikmmm
Każdy człowiek po alkoholu zachowuje się inaczej niż normalnie.

Gość ja uwilbiam
sie kochac po alkoholu, jeszcze przed wszystkim jestem juz cala mokra:P Tylko ze moj maz nie zawsze po alkoholu ma jeszcze na to sily:( Ale wczoraj i przed wczoraj dopielam swego:D ;)

Niektorzy po alkoholu nawet calowaniu nie podołują :P:P:P a co dopiero sex.A ja musze przyznac ze czasem po wypiciu nawet piwka wstępuje we mnie demon seksualny :D:D:D Ale czasem jest ciezko :/

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to myślicie że alkohol wpłynął na jakość tego pocałunku????hhahaha no pewnie gdybym nic nie piła to by do tego nie doszło:P:Pnienawidze poranków po imprezie:P:Pbo przypominam sobie ciągle coś nowego i mi wstyd:(:P:):Dale co tam raz sie żyje...:D:D po alkoholu to każdy zachowuje sie chyba jak zwierz:P:P

Gość hehhehe moze ma to wpływ