Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam pytanie

Kosmetyki BOURJOIS

Polecane posty

Gość a ja mam pytanie

czy w Rossamnie lub Naturze można kupić kosmetyki Bourjois???Chcialam sobie kupić blysczyk z Bourjois i nie wiem czy w Rossmanie lb Naturze sa produkty tej firy.Niestety nie moge w kazdej chwili przejść się tam i zoabczyc czy są bo w mojej miejscowosci(mieskzam na zadupiu niestety:-P)nie ma ani Rossamana ani Natury więc musialabym jechac do sąsiedniego miasta:-oZa niedlugoo tam jadę i chce wiedzieć gdziesz szukac.Chciaalbym wiedziec gdzie mozna dostac kosmetyki Bourjois?Sa w kazdej drogerii?Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:-) Pozdrawiam🖐️

Gość w Rossmanie
nie ma, są w lepszych (lepiej zaopatrzonych) drogariach. Polecam też tusz do rzęs-pogrubiajacy-rewelacja -używam od lat

Gość możliwe0000
Kosmetyki Bourjois można znaleźć w Sephorze. Sephora w moim mieście znajduje się w centrum handlowym Gean.

Gość do przedmówczyni
a w jakim mieście mieszkasz?U mnie w mieście nie ma Sephory,najbliższa jest we Wrcławiu:-oNawet w niedalekim Opolu nie ma Sephory😭

Gość koobi
...chyba jest w Astorze w Opolu :-)

Gość możliwe0000
W Bydgoszczy. Wystarczy, że pochodzi po mieście, wejdziesz do pierwszej lepszej dużej drogerii i Bourjois będzie na pewno.

Gość a ja mam pytanie
dzieki za odpowiedzi:-)Będę musiałapojechać do tego miasta i wybrać na zakupy, polazic po slepach,mam nadzieję,ze w którejś drogerii będą produkty Bourjois-)Tylko iech sie trochę ochlodiz bo w atki skwarze lazenie po slepach to masakra:-PDziękuję Wam barzo dziewczyny i pozdrawiam🌻

Gość w naturze sa

Gość nie w naturze nie ma