Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta30

seks w pierwszych tyg. ciązy...

Polecane posty

Gość marta30

czy tez uprawialiscie seks od momentu zajcia w ciazę,,,ja jestesm w 5 tygodniu,,,na razie bylo widać pecherzyk i nie wiem czy nie musze sie niczego obaiwac...???

Gość ja433
ja wtedy dopiero nabrałam ochoty na seks i nie trzeba byłó martwić się o zabezpieczenie

Gość roosa2
ja też chętnie się dowiem, czy na samym początku od zapłodnienia do 1-2mies nie trzeba się wstrzymać?

Gość mi sie zwiekszyla ochota
na bzyku bzyku.... jestem w 10 tygodniu, wszystko jest okey, nic zlego sie nie dzieje.......

Gość roosa2
a ten czas zanim komórka zagnieździ się w maciy czyli na początku czy skórcze macicy nie mogą spowodować że ciąży po prostu nie będzie?

Gość jak wszystko
odbywa sie prawidłowo i ciaża nie jest zagrożona to można bzykac do woli ...nawet jest to wskazane w późniejszym okresie ciaży.

Gość przeciez czasami nie wiesz ze
zaszlas w ciaze i kochasz sie z partnerem... jak ciaza jest zdrowa to naprawde duzo zlego potrzeba by cos sie popsulo a sex to sama natura

no wiec słuchajcie, ja dzisiaj zaczynam 11 tydzien, ale na poczatku 5 czy 6 tygodnia zdarzyło mi sie po kochaniu krwawienie.Szybko panika,do szpitala,aale okazało sie ze pekło tylko jakies naczynko,zupełnie niegrozna sprawa,ale strachu sie najadłam i od tego czasu mamy taką wersję ...light;-)

ja juz w dziewiatym m-cu jestem i normalnie uprawialismy sex do tej pory od m-ca stosujemy prezerwatywy bo tak nalezy zeby wczesniej nie urodzic,

Gość marta30
to mnie uspokoiłyscie,,ja na rzie byla raz u lekarz ai na razie jest oki,,a seks nawet teraz mam lepszy niz wczesniej,,tzn..ozgazmy sa odjazdowe,,ale na pocz.nie trzeba prezerwatyw,,,??

Gość Do ...Kati75
co ty pieprzysz ... prezerwatywa powoduje, ze wczesniej nie urodzisz ... ty chyba tego powaznie nie mowisz, bo to nawet nie jest smieszne