Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwniczkaopalania

Do Opalających się w solarium W sierpniu ślub i ide do solarium i mam kilka pyt

Polecane posty

Od kilku lat się opalam się za dużo. Solarium w ogole nie odwiedzam. Używam tylko samoopalaczy i balsamów brązujących - męczące i zabiera sporo czasu ale warto. Moja twarz jest w świetnym stanie i zmarszczek narazie nie widać (w odróżnieniu od moich młodszych koleżanek opalających się cały rok). Mimo mojej awersji do opalania muszę odwiedzić kilka razy solarium bo za miesiąc biorę ślub i zależy mi na równomiernej opaleniźnie całego ciała. Stąd moje pytanie do osób znających się na rzeczy ;-) Jak często odwiedzać olarium, po ile minut (mam cerę średnią nie śniadą ale też nie jest blada - kiedyś łatwo sięopalałam)? Czy są jakieś specyfiki przyspieszające opalanie? A jakie ochronne (jeśli w ogole o takich może być mowa w przypadku solarium)? Proszę o radę.

Gość wozduch
pierwszy raz idź na pięć minut, potem ze dwa razy po dziesięć i już będziesz ładnie i naturalnie podkolorowana a to ci nie zaszkodzi na preparatach się nie znam ale uważaj na to co może spowodować przebarwienia tzn perfumy, zażywane tabletki antykoncepcyjne..

nie opalam się za dużo - tak miało być